Welkom bij Club Triumph Holland

Voor elke Triumph

Club Triumph Holland (CTH) omarmt alle modellen van het merk Triumph en Standard beginnend bij de vroege vooroorlogse modellen via de “razoredge”modellen, zoals Mayflower en Renown en de Roadster cabriolets, de TR-series, de Herald, Vitesse, Spitfire, GT-6, Stag en de vele saloons zoals de 2500, inclusief de Triumph Acclaim. Tevens ontfermt de CTH zich over de vele Specials en Derivatives. Auto’s gebaseerd op Triumph techniek, zoals de Spartan, Swalow Doretti, JC Midge, Fairthorpe en vele andere zijn ook welkom.

Ook voor Standard

De Standard Motor Company is onlosmakelijk verbonden met de Triumph historie en daarom krijgen de vele Standard-modellen (voor- en naoorlogs) binnen CTH alle aandacht. Deze soms zeldzame auto’s zijn ook regelmatig op onze clubevenementen te bewonderen.

Voor iedereen Jong en Oud

Het bezit van een Standard, Triumph of special is geen voorwaarde voor het lidmaatschap. Interesse en liefhebberij zijn ruim voldoende. Met een rijklare auto kunt u deelnemen aan de vele ritten en evenementen die de club organiseert, maar voor wie hulp bij restauratie en technische vraagstukken nodig heeft, is er ook altijd kennis en ondersteuning binnen de club aanwezig.

Een warm welkom

CTH is een club waar wederzijds respect, gezelligheid en interesse in de merken Triumph en Standard hand in hand gaan. Een club waarin u zich als autoliefhebber meteen thuis zult voelen. Door op deze link te klikken kunt u zich aanmelden als CTH-lid !

Triumph rijden …. Gelijk heb je!