Foto-impressie Eelde

Eelde Classics

Dit jaar was de CTH in het weekend van 26 en 27 november ook te vinden op de Eelde Classics beurs in de hallen van Flowerdome Eelde. Een foto-impressie van dit weekend kan hier gevonden worden.

Foto-impressie BCCD

Op zondag 23 oktober 2022 vond weer het jaarlijkse British Car Club Day plaats in Houten. Het aanbod van onderdelen voor onze Engelse klassiekers was weer groot. Het evenement kon zich verheugen op een groot aantal bezoekers. Een foto-impressie van deze dag kunt u hier vinden.

18e Nacht van het Oosten

Club Triumph Holland, Regio Oost organiseert op zaterdag 18 maart 2023 voor de 18e keer de Nacht van het Oosten. Mis deze nieuwe editie niet en schrijf tijdig in via www.triumph.nl.
 
De route van ca. 180 km is ook dit keer met veel enthousiasme uitgezet door Julian Kuipers en Joop van den Einde en zal zoals altijd tamelijk duister en lekker bochtig zijn….

TT 293 komt later

De nieuwste Triumph Tribune nummer 293 (november-december 2022) had al bij iedereen in de bus moeten liggen, maar ...
Helaas is er iets niet goed gegaan bij de drukker en is de drukopdracht voor TT293 nog niet uitgevoerd, hierdoor komt de TT later.

Wat kunt u verwachten in deze laatste TT van 2022?

Bokaaluitslag t/m sept 2022

Bokaaluitslag t/m de uitslag van de "Woeste Noordwester":

Foto-impressie Soestdijk

CTH stond dit jaar ook met een stand op Concours d’Elegance Paleis Soestdijk. Dit evenement werd gehouden van 26 t/m 28 augustus. Diverse Triumphs van CTH leden deden mee met de Club Concours op vrijdag 26 augustus. Een foto-impressie van dit evenement is hier te vinden op de site.

Technische Meeting - 15 okt.

Kijk op de pagina 'evenementen' voor meer informatie

Tech. Meeting Roosendaal

CTH Regio Zuid heeft het weer in de planning, de TWEEDE Technische Sleuteldag van dit jaar en dit keer in het Westen van Brabant. En wel bij Pierre van de Luytgaarden in zijn bedrijf aan de Belder 82 C in Roosendaal. Alle leden zijn welkom om koffie te drinken, te kijken, te kletsen, ook om te sleutelen onder begeleiding van ervaren leden. En speciaal voor de volgende generatie Triumph bezitters… We dragen graag onze kennis over.