CTH Algemene Ledenvergadering 23 februari 2020

U kunt zich tot 20 februari a.s. opgeven voor onze Algemene Ledenvergadering op 23 februari 2020 met museum bezoek en lunch

Het programma omvat een bezoek aan het Automuseum Louwman Den Haag (gratis voor leden, 14 euro voor niet-leden)
en een lunch bij Hotel Wassenaar (10 euro per persoon). Tevens worden onze 25-jarige en 40-jearige jubilarissen in het zonnetje gezet.
s' Middags vindt de ALV plaats in hetzelfde Hotel Wassenaar.

CTH Algemene Leden Vergadering 2020 met Museum Bezoek (opgeven kan tot 20 februari)

We nodigen u graag uit de ALV bij te wonen op zondag 23 februari a.s. waarbij we een jaarlijks wisselende vergaderlocatie aandoen in combinatie met een interessant ochtendprogramma en een gezamenlijke lunch.

In 2020 is Regio West aan de beurt om de ALV te ontvangen. De ALV een bezoek in de ochtend aan het Louwman Auto Museum, Leidsestraatweg 57 in Den Haag. Een bijzondere collectie in een bijzonder gebouw.

E10 als brandstof

Op 11-09-2019 was er een bijeenkomst van de FEHAC met als onderwerp de invoering van E10- op de Nederlandse markt.

Overzicht bokaalritten 2020

In 2020 worden de volgende bokaalritten verreden, welke meetellen voor het landelijk klassement.
 

Tour des Ardennes / Spa Classic

Dit evenement wordt georganiseerd door onze Belgische vrienden van de Triumph Enthusiasts Club Belgium (TECB). De CTH leden worden uitgenodigd deel te nemen aan een Ardennenrit, die gekoppeld is aan een bezoek aan Spa-Classic op het circuit van Francorchamps. Het bezoek aan het circuit is overigens optioneel, zodat je ook kunt kiezen voor alleen de rit, al dan niet in combinatie met een hotelovernachting. In het gereserveerde hotel zijn 15 kamers beschikbaar, zodat de intekening snel vol zal zijn. Maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf een (hotel-)overnachting te regelen.

Openingsrit TECB - België

Onze Belgische vrienden van TECB organiseren juist over de grens met Zeeuws Vlaanderen hun openingsrit. Leden van CTH zijn daarbij ook van harte welkom.

De samenkomst is vanaf 13.00 uur in Eetcafé ’t Ou Huys, waar men eerst nog kan genieten van een heerlijke snack van de kaart.

Om 14.00 uur start de rit over 80 km door de Vlaamse en  Zeeuwse polders, met tussendoor een pauze in een rustiek etablissement midden in een natuurgebied. De finish is net over de grens (in Nederland dus) in Zuiddorpe.

Bevrijdingsrit Hell’s Highway

Ga je mee de legendarische ‘Hell’s Highway’ rijden? De route die de geallieerden in september 1944 bij de bevrijding van Zuid Nederland hebben afgelegd. Maar niet alleen dit traject is interessant, maar ook de historische plekken die je zult passeren zijn boeiend. Net als de bouwkundige overblijfselen uit de oorlogstijd en de plaatselijke verhalen, afkomstig van de toenmalige bevolking?

BRITISH CARPARTS DAY

Evenementenhal Gorinchem,
Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Van 10.30 tot 16.00 uur

Bokaal Einduitslag 2019

Na de laatste rit in september is de einduitslag bekend, zie onderstaande PDF.