Dorpen en dijkenrit - Noordhoek (NB)

Op zondag 5 september 2021 organiseren wij wederom de “Dorpen- en Dijkenrit”. Helaas is deze oldtimerrit in 2020 niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen, maar wij hopen dit jaar onze vaste en nieuwe deelnemers weer te mogen ontvangen. Wij kijken ernaar uit om dit leuke evenement weer te organiseren.

British Carparts Day 2021

 
Op zondag 28 november 2021 organiseren wij in samen met 18 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Autoclub festijn,  BRITISH CARPARTS DAY.
 
Dit jaar in de EXPO  Hallen te Houten, op een oppervlak van ruim 5000 m2 verwelkomen we nog meer bedrijven en autoclubs
Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maak deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers.

TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY op zondag 1 augustus 2021

In augustus 1961 werd een nieuw model TR in productie genomen, de TR4.
Dat is dus precies 60 jaar geleden. Een jubileum dat we moeten ‘vieren’!

En dat doen we met de " TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY"  op zondag 1 augustus 2021

Inschrijfperiode: donderdag 10 juni 2021 t/m zondag 25 juli 2021

TR4 Anniversary/Michelotti Day

In augustus 1961 werd een nieuw model TR in productie genomen, de TR4.
Augustus 2021 dus precies 60 jaar geleden. Een jubileum dat we moeten ‘vieren’!

De dag staat in het kader van alle door Giovanni Michelotti ontworpen Triumph TR’s. Iedereen met een ‘Michelotti TR’, dus een TR4, TR4A, TR5 en TR250 is van harte welkom op deze dag.
Ben je de bezitter van een ‘andere’ TR, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. We houden wel een plekje vrij voor alle non-Michelotti TR’s.

Programma:

CTH ritten programma 2021

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht. Daardoor konden in 2020 en ook dit jaar meerdere evenementen en ritten niet doorgaan. En dat willen we juist zo graag: met onze Triumph  (georganiseerde) ritten rijden en het liefst vooraf en naderhand samenkomen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Update JUBILEUMREIS

Alle leden weten inmiddels wel dat de CTH dit jaar 45 jaar bestaat en dat CTH een Jubileum trip organiseert naar Engeland. 45 jaar bestaat de CTH, dus we zetten in op 45 Triumph’s, die meedoen aan deze trip en dat komt neer op 90 personen, schatten we zo in. We gaan naar Beaulieu toe, het top uitje al sinds de begin jaren ‘80.