Parels van het Westen rit

26 juni 2022
Parels van het Westen
Bokaal- & recreatierit

We mogen weer!!
Wat??
Echt??
Ja, zeker.

 
We hebben een mooie rit uitgezet in het Groene Hart.

"Ton Klingeman Memorial"

Deze rit is de laatste rit die Ton en ik nog samen gemaakt hebben die zou in 2020 gereden zijn, ware het niet dat "wij" overvallen werden door het coronavirus wereldwijd.
Ton is helaas inmiddels niet meer in ons midden en als ode aan hem hebben we de Lazy Sunday drive dit keer omgedoopt tot de "Ton Klingeman Memorial".

Bokaalrit Parels van het Westen- STARTLOKATIE is gewijzigd

Na een lang jaar stilstaan hopen we in de 2e helft van 2021 weer voluit te kunnen gaan met een mooie rit in Zuid-Holland.
We starten bij Golfclub Restaurant Mulligen in Capelle ad IJssel en eindigen in Grand Café Het Wapen van Alblasserdam in  Alblasserdam.
 
Je kunt je inschrijven voor een Toer- en voor een Recreatierit. 

CTH Kaartleesrit - Een Brug teveel - VERLENGD tot eind september 2020

CTH kaartleesrit in Regio-West 

Op basis van een rit die uitgezet is door Ton Klingeman is er nu een kaartleesrit beschikbaar die gebruik maakt van de Rallycheck app van de firma iSource. 

Op basis van een kaart (1:50.000), instructies en reglementen kunt u een rit uitzetten en rijden, net zoals in rallies . Waar het altijd zo was , dat met controlebordjes langs de weg werd gecontroleerd of u de goede route rijdt, gebeurt dat nu met virtuele controles op basis van GPS. De controles verschijnen in de app op uw telefoon.

Lazy Sunday Drive tot nader order uitgesteld!!

Helaas moeten wij deze rit i.v.m. het corona-virus uitstellen tot nader order.
Zodra het weer veilig kan zullen we een nieuwe datum prikken voor deze rit.