Regio Zuid 2021

Na een bizar jaar met allerlei Corona restricties, komt er mogelijk wat licht in de duisternis. Hadden we het afgelopen jaar telkens wat hoop om in clubverband iets te organiseren, moesten we helaas alles weer afzeggen. In vergelijk met veel persoonlijk leed en de economische malheur staan onze hobbymatige offers natuurlijk in de schaduw van dit alles, maar jammer is het wel! Gaan we in 2021 betere tijden tegemoet? We maken ons op voor de landelijke vaccinatie en de telkens geactualiseerde lockdown maatregelen vanuit de overheid.

11e Dorpen en dijkenrit - afgelast

Helaas moeten we berichten dat het oldtimerevenement “Dorpen & Dijkenrit” op 6 september niet door zal gaan, in verband met de huidige ontwikkelingen van het corona-virus. 

De organisatie heeft samen met de uitbater van eetcafé Noordhoek besloten het evenement door te schuiven naar september 2021.

U kunt wel op eigen initiatief een mooie rit gaan rijden. Mail dan met familieverwater@hotmail.com dan krijgt u een alternatieve rit toegestuurd

 

Technische meeting - sleuteldag

In verband met de ontwikkelingen rond het Corona virus is de Sleuteldag op 18 april afgelast.

Theo Ouborg / René Hustinx

Crocus Rally - Bokaalrit

In verband met de ontwikkelingen rond het Corona virus is de Crocusrally op 5 april afgelast.

René Hustinx
 

Nachtrit LTV

Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt de LTV-Nachtrit georganiseerd. Het is de 31e keer dat deze wordt gereden.

 

Start en Finish zijn dit jaar ook weer bij de Abdij Rolduc in Kerkrade. De opzet is weer hetzelfde als vorige jaren met een duidelijk bolletje pijltje routeboek. De rit zal tussen de 225 en 250 km zijn. Halverwege zal er een gelegenheid zijn voor een pauze om de inwendige mens te versterken.

10e DORPEN EN DIJKENRIT

10e DORPEN EN DIJKENRIT - NOORDHOEK (NB) – ZONDAG 1 SEPTEMBER
Ook in West Brabant is er een lustrum dit jaar! Op zondag 1 september zal er wederom een dorpen en dijkenrit worden georganiseerd met als traditionele startplaats het dorpje Noordhoek tussen Moerdijk en Roosendaal. Deze rit kenmerkt zich door de Bourgondische aanpak met een groot veld aan sponsoren en het toeristisch rijden langs de uitgestrekte dijken en polders.