11e Dorpen en dijkenrit

Op zondag 6 september zal er wederom een dorpen en dijkenrit worden georganiseerd met als traditionele startplaats het dorpje Noordhoek tussen Moerdijk en Roosendaal.

Deze rit kenmerkt zich door de Bourgondische aanpak met een groot veld aan sponsoren en het toeristisch rijden langs de uitgestrekte dijken en polders.

In de komende tijd zult u meer informatie gaan lezen of doet u al een voorintekening bij Elly Verwater op familieverwater@hotmail.com

Technische meeting - sleuteldag

Op zaterdag 18 april 2020 staat de volgende technische meeting alweer op de agenda. Net als in de afgelopen twee jaar wordt weer een sleuteldag gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Heb je de auto net uit zijn winterslaap gehaald en ervaar je specifieke problemen of klachten, waarbij extra technische hulp gewenst is? Reis dan af naar Zaltbommel.

Crocus Rally - Bokaalrit

Op zondag 5 april 2020 kun je weer deelnemen aan de traditionele Crocus Rally. Deze wordt voor de tweede maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer, zodat de deelnemers van de afgelopen editie weten wat ze te wachten staat. Enerzijds een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) maar ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!

Nachtrit LTV

Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt de LTV-Nachtrit georganiseerd. Het is de 31e keer dat deze wordt gereden.

 

Start en Finish zijn dit jaar ook weer bij de Abdij Rolduc in Kerkrade. De opzet is weer hetzelfde als vorige jaren met een duidelijk bolletje pijltje routeboek. De rit zal tussen de 225 en 250 km zijn. Halverwege zal er een gelegenheid zijn voor een pauze om de inwendige mens te versterken.

10e DORPEN EN DIJKENRIT

10e DORPEN EN DIJKENRIT - NOORDHOEK (NB) – ZONDAG 1 SEPTEMBER
Ook in West Brabant is er een lustrum dit jaar! Op zondag 1 september zal er wederom een dorpen en dijkenrit worden georganiseerd met als traditionele startplaats het dorpje Noordhoek tussen Moerdijk en Roosendaal. Deze rit kenmerkt zich door de Bourgondische aanpak met een groot veld aan sponsoren en het toeristisch rijden langs de uitgestrekte dijken en polders.