Triumph Najaarsrit

Beste Triumph liefhebbers,

In samenspraak met ons en de coördinator van de regio Brabant van TRCH (Hans van Mensvoort) heeft Jaap Sanders nog een gezellige ‘Triumph najaarsrit’ opgezet om dit jubileumjaar met onze oldtimer af te sluiten.

Dorpen en Dijkenrit

Traditiegetrouw organiseren de heren Verwater en Tolenaars op de eerste zondag in september (3 september dus) in West-Brabant de Dorpen- en Dijkenrit. Deze oldtimerrit is inmiddels een bekend evenement in Noordhoek. Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven bij café de Kroon. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 13,00 (er kan alleen contant, bij voorkeur gepast, betaald worden bij inschrijving). Rond 11.00 uur zullen de oldtimers vertrekken.

LTV NACHTRIT

Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de LTV-Nachtrit georganiseerd in Regio Zuid. Voorheen bekend als de traditionele ‘Nachtrit van het Zuiden’, georganiseerd door René Claessens (†). Na zijn overlijden in 2017 is een vaste kern toen verdergegaan onder de naam LTV, Limburgse Triumph Vrienden, geen officiële verenging.  En ook dit jaar staat er weer een nachtrit (eigenlijk avondrit) op het programma. Het is de 34e keer dat deze wordt gereden met elke keer weer een hoog aantal deelnemers. Iedereen kan deelnemen die een oldtimer/classic heeft.

Sleuteldag Regio-Zuid

Op 29 april was er weer de CTH sleuteldag bij Theo Ouborg, georganiseerd door Regio-Zuid.

Er was een mooie opkomt met diverse Triumphs.

De catering was perfect verzorgt met koffie, lekkere koeken, frisdrank en een broodje kroket bij de lunch (voor eigen rekening).

Technische meeting&Taxatie

Op zaterdag 14 oktober zijn we te gast bij Autobedrijf Damen en Kroes aan de Schouwrooij 14 te Boxtel. De Technische meeting wordt net als in 2022 weer een taxatiecombi met clubtaxateur Jos Jurriens. Dat was vorig jaar een groot succes, zodat we het concept hebben gehandhaafd. Wat wel nieuw is dat we deze dag voor het eerst samen organiseren met de afdeling Noord Brabant van onze zusterclub TR Club Holland. 

Technische meeting

Net als in de afgelopen jaren wordt weer een technische meeting gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Want als het seizoen opstart willen we allemaal dat onze Triumph weer in orde is, mogelijk zelfs nog met een frisse APK zodat we de hele lente, zomer en herfst weer veilig op weg kunnen. Hopelijk kunnen wij als Regio Zuid daar een steentje aan bijdragen. Reis dus af naar Zaltbommel, redelijk in het midden van het land vlakbij de kruising van de A2 en de A15.

TRBR - Triumph Brabant Rit

De ‘Triumph Brabant Rit’, de TRBR, is een tourrit voor klassieke Triumph’s op basis van diverse kaartleessystemen zoals die gebruikt worden bij klassieke ritten en rally’s. De rit is speciaal opgezet voor de ‘beginnende’ equipes en voor equipes die samen weer eens een beetje willen ‘oefenen’. Maar zeker ook om gewoon met elkaar een mooie, leuke rit te rijden. Het is geen race, geen moeilijke rally maar een rit op basis van eenvoudige instructies in een compleet routeboek. 

Niet te moeilijk, voor iedereen te doen.

Dorpen en Dijkenrit

Dit jaar is de 12e editie van de Dorpen en Dijkenrit op zondag 4 September 2022. Afgelopen jaar hebben we tussen de Corona golven door toch nog de 11e editie kunnen rijden! Door de regelgeving die er heerste was dit toch anders dan andere jaren. Maar ondanks de beperkingen was het weer super gezellig.
 

Technische Meeting

Snak jij en jouw Triumph ook zo naar het voorjaar? Kom dan tijdig uit jouw winterslaap! Voor de 3e maal in successie een technische meeting worden gehouden in de dubbele garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, tijd om alles weer eens na te kijken…
 

Bokaalrit 'Crocus Rally'

Na een bijzondere zomereditie in 2021 vallen we weer terug op een traditionele voorjaarsrit, die niet voor niets de “Crocus Rally” heet. Dit jaar wordt ie dan voor de zesde maal verreden en voor de derde maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer. De rit wordt als een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!