Dorpen en Dijkenrit

Dit jaar is de 12e editie van de Dorpen en Dijkenrit op zondag 4 September 2022. Afgelopen jaar hebben we tussen de Corona golven door toch nog de 11e editie kunnen rijden! Door de regelgeving die er heerste was dit toch anders dan andere jaren. Maar ondanks de beperkingen was het weer super gezellig.
 

Technische Meeting

Snak jij en jouw Triumph ook zo naar het voorjaar? Kom dan tijdig uit jouw winterslaap! Voor de 3e maal in successie een technische meeting worden gehouden in de dubbele garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, tijd om alles weer eens na te kijken…
 

Bokaalrit 'Crocus Rally'

Na een bijzondere zomereditie in 2021 vallen we weer terug op een traditionele voorjaarsrit, die niet voor niets de “Crocus Rally” heet. Dit jaar wordt ie dan voor de zesde maal verreden en voor de derde maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer. De rit wordt als een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!
 

Kempen Rit

Om een indruk te krijgen van deze rit, kun je het beste de ‘kaart Kempenrit 2021’ op pagina 2 van de bijlage even bekijken.

De rit gaat – niet verrassend – door de Kempen nabij Eindhoven. De rit heeft een start en een finish bij ‘Schippers Stop’ in Veldhoven, maar kan evengoed op elk gewenst routepunt (zichtbaar op de kaart) worden gestart of verlaten. Dat is geheel aan jezelf. De gehele rit heeft een lengte van zo’n 125 kilometer.

Reprise - Crocus Rally editie 2019

Voor diegene die in 2019 niet hebben deelgenomen, hierbij de gelegenheid nog eens mooi het Brabantse Land te doorkruisen. Of gewoon nog een keertje lekker genieten, zonder de scoringsdruk van de bokaalcompetitie. Hier kun je de bokaalrit van 2019 downloaden met een lengte van plm. 148 kilometer in Midden Brabant.

Bossche Bollen Rit

Welkom bij de Bossche Bollen rit met een lengte van plm. 70 kilometer rondom ‘s-Hertogenbosch. De rit start en brengt je ook weer terug bij het Conferentiehotel De Ruwenberg te Sint-Michielsgestel.

Deze rit kan iedereen zelf rijden op basis van bolletje-pijltje, maar ook door de richtingen en aanwijzingen te volgen. In beide gevallen zijn ook de straatnamen vermeld. Kortom, een échte recreatierit! En onderweg zul je voldoende gelegenheden passeren om de plaatselijke lekkernij ‘de Bossche Bol’ te nuttigen.

Zuiderzon Bokaalrit - Regio Zuid

Hierbij een update van de Zuiderzon Bokaalrit, die in plaats van de Crocus Rally wordt georganiseerd. Hoewel we de laatste weken bij de corona-maatregelen de nodige veranderingen hebben gezien, lijkt het er toch op dat we een acceptabele bijeenkomst kunnen gaan organiseren. Met zelfs terrasbezoek bij start, lunch en finish. En dat is wel eens anders geweest de laatste jaar. Dus voor ons de hoogste tijd om de bokaalrit definitief te gaan voorbereiden!

Regio Zuid 2021

Na een bizar jaar met allerlei Corona restricties, komt er mogelijk wat licht in de duisternis. Hadden we het afgelopen jaar telkens wat hoop om in clubverband iets te organiseren, moesten we helaas alles weer afzeggen. In vergelijk met veel persoonlijk leed en de economische malheur staan onze hobbymatige offers natuurlijk in de schaduw van dit alles, maar jammer is het wel! Gaan we in 2021 betere tijden tegemoet? We maken ons op voor de landelijke vaccinatie en de telkens geactualiseerde lockdown maatregelen vanuit de overheid.

11e Dorpen en dijkenrit - afgelast

Helaas moeten we berichten dat het oldtimerevenement “Dorpen & Dijkenrit” op 6 september niet door zal gaan, in verband met de huidige ontwikkelingen van het corona-virus. 

De organisatie heeft samen met de uitbater van eetcafé Noordhoek besloten het evenement door te schuiven naar september 2021.

U kunt wel op eigen initiatief een mooie rit gaan rijden. Mail dan met familieverwater@hotmail.com dan krijgt u een alternatieve rit toegestuurd

 

Technische meeting - sleuteldag

In verband met de ontwikkelingen rond het Corona virus is de Sleuteldag op 18 april afgelast.

Theo Ouborg / René Hustinx