Kaartleesritten met CTH korting


De komende maanden zal het nog steeds niet mogelijk zijn om gezamenlijke ritten te organiseren. Wel kan er individueel getoerd worden of wie wat meer wil kan een individuele kaartleesrit rijden.
Voor de diehard die nu ernstig te kampen heeft met afkickverschijnselen of voor degene die een dergelijk rit nu wel eens laagdrempelig wil uitproberen tegen niet al te hoge kosten.
CTH voorziet hier eigenlijk niet in, maar er zijn diverse aanbieders van dit soort ritten.

Individuele toerrit omgeving Zutphen, recreatierit

Laagdrempelige toerrit, die op een willekeurige en zelf te kiezen datum gereden kan worden op individuele wijze of met een groep (mits toegestaan!). Hierin zitten geen puzzelelementen of routecontroles, het is gewoon een lekkere toerrit.
De routebeschrijving is Bolletje-Pijltje waarbij alle straatnamen zijn aangegeven. Verdwalen lukt niet.

Startlocatie: Pannenkoekenboerderij De Reuvershoeve te Brummen
Rit gaat door omgeving van Zutphen, lengte ca 120 km.

Download de routebeschrijving en ga de rit individueel rijden.

Update JUBILEUMREIS

In de voorbije weken is er helaas nog niet echt veel meer duidelijk geworden over de haalbaarheid van onze voorgenomen jubileumreis, maar tot die tijd dagdromen kan niemand ons verbieden. En de optimisten onder ons hebben zich al voor de reis aangemeld. De eerste 15 inschrijvingen zijn al genoteerd! Overigens is dat redelijk safe, want als we het hele plan vanwege corona moeten afblazen, zullen alle verrichte betalingen volledig aan de deelnemers worden terug gestort. De reis is namelijk bij Buro Scanbrit onder ANVR voorwaarden geboekt. Dus dat is geen reden om terughoudend te zijn. 

JUBILEUMREIS 45 JAAR CTH

In 2016 hebben we bij het 40-jarig jubileum een reis naar Engeland georganiseerd, die door de deelnemende leden zeer werd gewaardeerd. In de afgelopen jaren is ons meerdere malen gevraagd naar een opvolger, die kon voor menigeen niet vroeg genoeg komen. Dus het idee is al maanden geleden ontstaan om maar weer eens een UK-reis te gaan organiseren.

Nieuwe website

Nieuwe website is in de lucht.!

Alle gebruiker-gegevens zijn overgenomen zoals account en wachtwoord. Mochten er problemen zijn, stuur dan even een bericht naar webmaster@triumph.nl