Foto impressie Baarn

In het weekend van 26 en 27 augustus werd 100 Triumph gevierd. De vier Triumph clubs de Triumph Spitfire Club, de Stag Club Nederland, de TR Club Holland en natuurlijk de Club Triumph Holland hadden de handen in elkaar geslagen en gezamelijk een mooi programma neergezet. Naast de diverse standjes met verschillende waren (onderdelen ontbraken natuurlijk niet) waren er onder meer films te bekijken, workshops te volgen en twee toerritten te rijden in de omgeving van Baarn.

Tour des Ardennes

Welkom bij “TOUR DES ARDENNES 2023".
Inschrijven uiterlijk maandag 17 juli 2023.

In samenspraak met CTH Regio West (regio-west@triumph.nl) wordt, door Adrie de Groot, van zondag 17 september t/m woensdag 20 september "Tour des Ardennes" gehouden speciaal voor CTH leden.

BCL geannuleerd

​British Car & Life Style

Het British Car & Life Style event, dat op 11 en 12 maart in het Autotron te Rosmalen zou worden gehouden, is helaas geannuleerd. Reden voor de annulering zou het gebrek aan belangstelling zijn van standhouders.

100 jaar Triumph

100 jaar Triumph

                                                        
1923  -  2023, 100 jaar Triumph, 26 & 27 augustus 2023

Herald Register

HERALD REGISTER

Sinds het najaar van vorig jaar heb ik mailcontact met het nieuwe clublid Ron den Hertog (2022-3470) uit Amersfoort. Hij is trotse bezitter van een van origine Franse 13/60 en benaderde mij wegens een technisch probleem. Korte tijd later stond er een leuk verhaal over zijn Herald op de website van Octane, waar onze oud hoofdredacteur Ton Roks, de scepter zwaait. De achterbuurman van Ron, de heer Frank Goedhart (redacteur social media van Octane), heeft het geschreven en hieronder integraal zijn verhaal over de 13/60 Britt:

CTH in 2023

Langzamerhand wordt de evenementen agenda voor 2023 weer gevuld. CTH heeft al een aantal evenementen gepland voor 2023 of is betrokken bij de organisatie van het evenement. Alle data zijn nog onder voorbehoud, hou deze site in de gaten voor meer nieuws.

Foto-impressie Engeland reis

De CTH jubilieum reis naar Beaulieu was een groot succes. Vijf dagen lang kon er genoten worden van het prachtige Engelse landschap. Rene Hustinx en Theo Ouborg hadden een prachtige rondrit door Engeland uitgezet, met als hoogtepunt een bezoek aan de auto jumble in Beaulieu. In deze 5 dagen is er gemiddeld zo'n 1.400-1.500 kilometer gereden door 18 equipes, zonder problemen. Dit bewijst maar weer dat ook Triumphs van 50 jaar of ouder betrouwbaar kunnen zijn. Het deelnemersveld bestond o.a. uit Triumph Stags, Spitfires, GT6, 2500PI, TR4s, TR3, TR250 en TR7s

555 cruise Mercury Club

555 cruise Mercury Club Nederland

Dit is geen Club Triumph Holland evenement.

Het is ons hierbij een genoegen om u uit te nodigen voor onze
jubileumcruise, een cruise welke in het teken staat van het goede doel en
daarom de naam 555 cruise heeft meegekregen.