TT op de mat

De nieuwste Triumph Tribune nummer 298 (September-Oktober 2023) ligt bij de drukker. Rond half september kunt u deze in de brievenbus verwachten.
Wat kunt u in het nieuwste nummer lezen:

"Wij zijn Triumph"

Dit jaar bestaat het merk Triumph 100 jaar, dat zal worden gevierd in Baarn op 26 en 27 augustus.
In het kader hiervan hebben de 4 Triumph clubs, de TR Club Holland, de Triumph Spitfire Club, de Stag Club Nederland en natuurlijk de Club Triumph Holland, een special gemaakt "Wij zijn Triumph". Deze is opgenomen in de extra dikke Triumph Tribune 297 (juli - augustus 2023), welke naar verwachting in de tweede helft van juli verschijnt. Verder in deze TT:

Sleuteldag Regio-Zuid

Op 29 april was er weer de CTH sleuteldag bij Theo Ouborg, georganiseerd door Regio-Zuid.

Er was een mooie opkomt met diverse Triumphs.

De catering was perfect verzorgt met koffie, lekkere koeken, frisdrank en een broodje kroket bij de lunch (voor eigen rekening).

Foto impressie Autojumble

De British Autojumble in Waalwijk was weer een vanouds gezellig evenement, al was het deze keer wel tropisch warm. Voor de liefhebber van Triumphs en andere Engelse auto's was er genoeg te zien. De CTH was ook aanwezig met de tent. Annemieke, Minny en Theo hebben een sfeerimpressie gemaakt die hier is terug te vinden.

Triumph Tribune 296

Eind april/begin mei kunt u de nieuwe Triumph Tribune (TT) weer op de deurmat verwachten. Wat is er zoal te lezen in TT 296 van mei - juni?

CTH nieuwsbrief

 

JAAR KALENDER 2023

APRIL
16
16
29

Triumph Tribune

De tijd vliegt, het voorjaar komt eraan en we kunnen al bijna de eerste CTH rit van 2023 rijden! In Triumph Tribune 295 kunt u de aankondigingen voor diverse ritten in 2023 terugvinden (en natuurlijk ook op deze website).
Daarnaast in deze TT aandacht voor ondermeer:

Triumph Tribune 294

De redactie heeft weer een mooie Triumph Tribune samengesteld. Dit is de eerste voor 2023, het jaar waarin Triumph 100 jaar bestaat! Na de feestdagen, begin januari, is Triumph Tribue 294 in de bus te verwachten.

In nummer 294 is onder meer het volgende te lezen: