Triumph Tribune

De tijd vliegt, het voorjaar komt eraan en we kunnen al bijna de eerste CTH rit van 2023 rijden! In Triumph Tribune 295 kunt u de aankondigingen voor diverse ritten in 2023 terugvinden (en natuurlijk ook op deze website).
Daarnaast in deze TT aandacht voor ondermeer:

Triumph Tribune 294

De redactie heeft weer een mooie Triumph Tribune samengesteld. Dit is de eerste voor 2023, het jaar waarin Triumph 100 jaar bestaat! Na de feestdagen, begin januari, is Triumph Tribue 294 in de bus te verwachten.

In nummer 294 is onder meer het volgende te lezen:

Foto-impressie Eelde

Eelde Classics

Dit jaar was de CTH in het weekend van 26 en 27 november ook te vinden op de Eelde Classics beurs in de hallen van Flowerdome Eelde. Een foto-impressie van dit weekend kan hier gevonden worden.

Foto-impressie BCCD

Op zondag 23 oktober 2022 vond weer het jaarlijkse British Car Club Day plaats in Houten. Het aanbod van onderdelen voor onze Engelse klassiekers was weer groot. Het evenement kon zich verheugen op een groot aantal bezoekers. Een foto-impressie van deze dag kunt u hier vinden.

TT 293 komt later

De nieuwste Triumph Tribune nummer 293 (november-december 2022) had al bij iedereen in de bus moeten liggen, maar ...
Helaas is er iets niet goed gegaan bij de drukker en is de drukopdracht voor TT293 nog niet uitgevoerd, hierdoor komt de TT later.

Wat kunt u verwachten in deze laatste TT van 2022?

Triumph Tribune 292

Begin september ligt de nieuwe Triumph Tribune weer op de mat. Wat kunt u verwachten in nummer 292?

Tanken? BETOS?

Ethanolvrij: onthoud BETOS

E5 premium benzine, in de volksmond superbenzine, bevat maximaal 5% ethanol. Er bestaat geen E0 aanduiding voor 0% ethanol in benzine. Naast een enkele regionale aanbieder hebben vijf grote merken een ethanolvrije 98 premium benzine.

(Stag) model pagina

Model pagina in nieuw jasje

Als eerste stap in de verdere optimalisatie van de CTH-website is de model pagina van de Triumph Stag vernieuwd. De komende periode zullen er meer model pagina's onder handen genomen gaan worden volgens dit nieuwe formaat. Het formaat is in de stijl van een autojaar boek en dynamischer door onder meer het gebruik van video en foto's en zelfs (motor)geluid. Het zal potentiële Triumph eigenaren meer praktische informatie bieden over hun hopelijk toekomstige Triumph.