Alt
Sunday, 22 August, 2021 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Valkenswaard
Lokatie adres: Uitspanning 't Oude Wandelpark, Eindhovenseweg 264
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €15.00
Kosten niet-leden: €25.00
Per persoon per equipe: Equipe

Zuiderzon Bokaalrit - Regio Zuid

Waar we in april 2020 nog dachten de traditionele Crocus Rally te verrijden, gaan we op 22 augustus aanstaande in de herkansing. Op dit moment zitten we nog in die ellendige lockdown en weten we niet wat er straks allemaal wel of niet mag. Maar de verwachting is wel dat er in mei-juni de nodige versoepelingen aan gaan komen. We hebben in ieder geval het team Frits Majoie – Jeroen Timmer bereid gevonden de oorspronkelijke bokaalrit te herzien, omdat we eerder ook een stukje België zouden aandoen. Dat zal nu niet het geval zijn, zodat we de bokaalrit geheel op Nederlandse (corona-)regels kunnen afstemmen. We hopen dat we weer iedereen gezamenlijk kunnen ontmoeten, op een zonnig terras of in een gezellig etablissement.

En zouden de regels voor een beperking zorgen? Dan kunnen we daar in overleg met onze horeca uitbaters een mouw aan passen. Zelfs in het geval de horeca geheel gesloten blijft, kan de bokaalrit digitaal worden aangeboden. De bokaalrit zal dan als een individuele toerrit worden verreden. Dus in alle gevallen kun je deze dag heerlijk met jouw Triumph op pad.

Er wordt gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen. Brabant staat bekend om haar slingerende binnenwegen, uitgestrekte natuurgebieden en authentieke dorpjes. We zullen er veel van te zien krijgen. Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt de noodzakelijke lunchstop niet vergeten. Voor een smakelijke lunch kun je facultatief intekenen. Zodra we weten of de horeca weer open mag, zal gekozen worden voor een lunch op locatie of het uitreiken van lunchpakketjes. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur. Let op, dit zal op een andere locatie zijn als de start.

IJs en weder dienende staat die dag vanaf 10:00 uur de koffie met iets lekkers voor je klaar. Om 10:30 uur kan dan de eerste deelnemer vertrekken. Vertrek in volgorde van binnenkomst. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook bij deelname aan volgende CTH bokaalritten geldig is.

Naast de gebruikelijke ‘Tourklasse’ wordt de bokaalrit ook in de ‘Recreatieklasse’ aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). Dit is met name een uitkomst voor diegene die niet competitief aan de bokaalrit wil deelnemen. Uiteraard ding je dan niet mee naar de prijzen, maar geniet je wel van alle goeds die dag! Je kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken.

De kosten van deelname aan de bokaalrit bedragen € 15,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs.
Andere deelnemers betalen € 25,00 per equipe. Voor de facultatieve lunch inclusief één drankje vragen we € 15,00 per persoon. Wil je liever zelf iets zoeken of gewoon lekker picknicken, kan dat natuurlijk ook.

Vergeet niet het vrijwaringsformulier vooraf in te vullen; deze is hier links als bijlage op te vragen. Het ondertekende formulier graag ter plaatse in te leveren bij de organisatie.

Inschrijven kun je door aanmelding via het online inschrijfformulier. We zijn benieuwd naar jullie reacties, graag tot ziens! CTH Regio Zuid ;-)