Alt
Sunday, 8 October, 2023 - 12:00
Organisator: Jaap Sanders
Lokatie: Natuurpoort de Roovertsche Leij
Lokatie adres: Gorps Baantje 1, 5051 PX Goirle
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €10.00
Kosten niet-leden: €10.00
Per persoon per equipe: Equipe

Triumph Najaarsrit

Beste Triumph liefhebbers,

In samenspraak met ons en de coördinator van de regio Brabant van TRCH (Hans van Mensvoort) heeft Jaap Sanders nog een gezellige ‘Triumph najaarsrit’ opgezet om dit jubileumjaar met onze oldtimer af te sluiten.

Op zondag 8 oktober, een recreatieve middagrit door de Nederlandse en Belgische Kempen. Start – eventueel met lunch - en finish bij de uitspanning ‘Natuurpoort de Roovertsche Leij’ in Goirle (net onder Tilburg). Deelname bedraagt €10,00 per equipe voor de organisatiekosten. De lunch en consumpties zijn voor eigen rekening.
 
Op zondag 8 oktober verzamelen vanaf 12.00 uur bij de Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1, 5051 PX Goirle. Hier kunnen wij dan nog gezellig lunchen.
 
Om 13.30 uur starten we dan voor een rit boven en onder de grens met België (meteen even voordelig tanken!). Deze middag-rit is uitgezet met ‘bol-pijl’ aanwijzingen met afstanden en aanwijzingen zoals straatnamen. Voor iedereen te doen. Jullie krijgen wel een paar vragen te beantwoorden, want een beetje wedstrijd-element is altijd leuk.
 
De rit is zo’n 65 km in totaal en duurt ongeveer 2,5 uur. Lekker rustig rijden over mooie weggetjes. Zo rond 16.00 uur zijn we weer terug bij de ‘Roovertse Leij’ voor de afsluiting.
 
Wil je meedoen, stuur dan voor 1 oktober even een mailtje aan regio-zuid@triumph.nl. Afrekenen op de dag zelf bij de organisatie aub.