Alt
Saturday, 11 May, 2024 - 09:30
Organisator: Jaap Sanders
Lokatie: Esbeek
Lokatie adres: Café Schuttershof, Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €60.00
Kosten niet-leden: €60.00
Per persoon per equipe: Equipe
Email info: TRBR2024@delta.nl

TRiumph Brabant Rit 2024

De jaarlijkse ‘TRiumph Brabant Rit’, de TRBR, is een tourrit voor klassieke Triumph’s op basis van diverse opdrachten zoals die gebruikt worden bij klassieke ritten en rally’s. De rit is speciaal opgezet voor de ‘beginnende’ equipes en voor equipes die samen weer eens een beetje willen ‘oefenen’. Maar zeker ook om gewoon met elkaar een mooie, leuke rit te rijden. Het is geen race, geen moeilijke rally maar een rit door de Brabantse Kempen op basis van eenvoudige instructies in een compleet routeboek. Niet te moeilijk, voor iedereen te doen.

De TRBR bestaat al sinds 2002 en wordt elk jaar ergens in Brabant verreden. In 2024 gaan we weer van start  bij ‘Café Schuttershof’ in Esbeek, net onder Tilburg. Middagstop en de finish zijn bij de ‘Vessemse Hoeve’, uiteraard in Vessem.

Je rijdt een ochtenddeel en een middagdeel met daartussen een stop met lekkere lunch. In totaal ongeveer 120 km. over de mooiste, vaak smalle weggetjes door het Brabantse land. Al is het geen wedstrijd, aan het eind van de dag is er altijd bij de gezellige afsluitende borrel een soort ‘prijsuitreiking’ met daarbij uitleg van de juiste routes.

Vooraf ontvangen alle deelnemers een ‘tekst & uitleg’ over wat zij deze editie weer kunnen verwachten aan opdrachten. Er wordt zelfs gewerkt aan een instructiemeeting, voor diegene die zich graag tevoren nog wil laten informeren. Nadere info volgt!
 
Aanmelden per email; daarbij graag opgeven: Namen equipe, type Triumph, juiste emailadres. Deelname kosten bedragen ook dit jaar € 60,- per equipe. Dit is inclusief koffie bij aankomst, lunchbuffet, volledige routeboeken en een aandenken aan de TRBR. Na inschrijving ontvangen de deelnemers meer informatie over de rit met het rekeningnummer van de TRBR. Vragen vooraf? TRBR2024@delta.nl