Alt
Friday, 1 January, 2021 - 15:15
Organisator: Giso van der Heide
Lokatie: Ermelo
Lokatie adres: Golden Tulip Heerlickheijd Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Equipe

Triumph 40 jaar Jubileum rit

In het kader van het  destijds 40 jarig jubileum van Club Triumph Holland organiseeerde regio CTH Midden een autorit door de mooie omgeving van de Veluwe, zowel met en zonder competitie-element. Als regio coördinator had ik de taak gekregen om deze Jubileum rit te mogen organiseren. Het is mijn eerste rit die ik zelf heb mogen samenstellen. Ik hoop dat jullie de rit mooi vinden en dat de zon vandaag volop mag schijnen ! We zullen een route rijden van ongeveer 95 km door de regio van de Noord Veluwe.
Middels een bolletje / pijltje nstructie kan men kan gewoon heerliijk rijden over de landweggetjes en genieten van de modderpaden (geintje), landgoederen, weilanden en prachtige vergezichten. Ik heb de route nu al een aantal keer voorgereden en moet zeggen: wat hebben wij toch een fantastisch “landje” !  In de route zijn ook nog een aantal puzzel elementen opgenomen.

Deze route is op 24 Mei 2021 nogmaals nagereden. En alle instructies zijn nog correct. Je moet starten vanaf de parkeerplaats van het hotel, rijd op tot het grote hek (ingang-uitgang) , start dan de bolltjes / pijltjes route