Alt
Saturday, 13 May, 2023 - 09:30
Organisator: TRCH Jaap Sanders
Lokatie: Esbeek
Lokatie adres: Café Schuttershof, Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €60.00
Kosten niet-leden: €60.00
Per persoon per equipe: Equipe

TRBR - Triumph Brabant Rit

De ‘Triumph Brabant Rit’, de TRBR, is een tourrit voor klassieke Triumph’s op basis van diverse kaartleessystemen zoals die gebruikt worden bij klassieke ritten en rally’s. De rit is speciaal opgezet voor de ‘beginnende’ equipes en voor equipes die samen weer eens een beetje willen ‘oefenen’. Maar zeker ook om gewoon met elkaar een mooie, leuke rit te rijden. Het is geen race, geen moeilijke rally maar een rit op basis van eenvoudige instructies in een compleet routeboek. 

Niet te moeilijk, voor iedereen te doen.

De TRBR bestaat al sinds 2002 en wordt elk jaar ergens in Brabant verreden. In 2023 gaan we van start in Esbeek in de Kempen. Je rijdt een ochtenddeel en een middagdeel met daartussen een lekkere lunch. In totaal ongeveer 120 km. over de mooiste, vaak smalle weggetjes door het Brabantse land. Al is het geen wedstrijd, aan het eind van de dag is er altijd bij de gezellige afsluitende borrel een soort ‘prijsuitreiking’ met daarbij uitleg van de juiste route.

Vooraf ontvangen alle deelnemers uitgebreid ‘tekst & uitleg’ over wat zij kunnen verwachten aan opdrachten. Een soort korte cursus. U bent welkom vanaf 09:30 uur, de briefing is om 10:00. Start deelnemers: 10:30 – 10:45 uur.

De TRBR staat ook open voor CTH leden. Bij deelname graag opgeven: Namen equipe, bestuurder en navigator, type Triumph en emailadres. Deelname kosten bedragen €60,-- per equipe inclusief koffie bij aankomst, lunchbuffet, volledige routeboeken en een aandenken aan de TRBR. Rekening: NL13 RABO 0109321731 t.n.v. J.H.T. Sanders met vermelding van TRBR 2023.

Na inschrijving ontvangen de deelnemers meer informatie over de rit met een ‘reglement’ , een deelnemerslijst en de ‘tekst&uitleg’. Vragen? Neem gerust contact op met Jaap Sanders via TRBR2023@outlook.com of bel 06-51.11.27.07.

Inschrijven kan ook online via de CTH website. Inschrijving sluit op 30 april of wanneer het aantal van 30 equipes bereikt is.