Alt
Sunday, 18 December, 2022 - 13:00
Organisator: Regio Oost
Lokatie: Herberg De Pot, Markelo
Lokatie adres: Potdijk 9, Markelo
Regio: Regio-Oost
Kosten leden: €10.00
Kosten niet-leden: €10.00
Per persoon per equipe: Equipe

Transisalania OliebollenTour

Wij weigeren om goed werk verloren te laten gaan. En dus gieten we in december een extra vettig nieuw sausje over de afgelaste "Transisalania Tour"!
Ja, nu met oliebollen aan het einde van de rit om het clubjaar passend af te sluiten. Als dat niet vet aantrekkelijk is?? 
De start en de finish van deze mooie tourrit zijn bij een pittoreske Twentse locatie, namelijk bij Herberg De Pot. Dat vinden jullie aan de Potdijk nummer 9 in Markelo. De kosten bedragen € 10,- per equipe. Ontvangst met koffie plus is vanaf 13 uur, gestart zal worden vanaf ca. 14 uur. De route zal ca. 90-100 km lang zijn en Julian heeft gezorgd voor een spelelement om jullie onderweg (extra) bezig te houden. En dus zijn er ook heuse bekers te veroveren, al is het geen officiële Bokaalrit. Aanmelden graag direct bij Julian Kuipers via kuipersjulian@hotmail.com , zodat hij weet hoeveel routebeschrijvingen er moeten komen en hoeveel versnaperingen er besteld moeten worden.
Komt alsnog allen naar Over de IJssel, naar het schone land van Transisalania!
Kan, wil, durf of mag je dan niet met je Triumph op pad, we zien veel door de vingers, dus kom dan lekker met een andere bolide, klassiek of modern, maakt niks uit!