Alt
Saturday, 14 October, 2023 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Autobedrijf Damen & Kroes
Lokatie adres: Schouwrooij 14 te Boxtel
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Technische meeting&Taxatie

Op zaterdag 14 oktober zijn we te gast bij Autobedrijf Damen en Kroes aan de Schouwrooij 14 te Boxtel. De Technische meeting wordt net als in 2022 weer een taxatiecombi met clubtaxateur Jos Jurriens. Dat was vorig jaar een groot succes, zodat we het concept hebben gehandhaafd. Wat wel nieuw is dat we deze dag voor het eerst samen organiseren met de afdeling Noord Brabant van onze zusterclub TR Club Holland. 

Wil je jouw Triumph laten taxeren, dan kan dit op deze locatie en dag. Bij deze gelegenheid hanteert Jos een speciale (!) prijs. Normaliter hanteert Jos al een laag clubtarief van € 110,-. Maar alleen op deze dag en alleen voor Triumphs – ongeacht model en voor alle clubs – rekent Jos € 100,- per voertuig. Voor andere auto’s (oude motoren, brommers en caravans mogen ook) geldt een tarief van € 125,- per taxatie. Ook nog bijzonder, want in de markt rekent men al snel een bedrag van € 140,- of meer, aldus Jos. 

Een taxatierapport (volgens de FEHAC eisen) is belangrijk want als jouw Triumph betrokken raakt bij een ongeluk, diefstal of een brand dan staat de (getaxeerde) waarde niet ter discussie. Een hele zorg minder… Wat je wel even moet doen is jezelf vooraf aanmelden bij Jos om door te geven dat je graag gebruikt maakt van de taxatiemogelijkheid; info@josjurrienstaxaties.nl of per telefoon 06-51 05 91 64.

Wat gaan we verder doen op deze dag? Je bent welkom om te sleutelen onder begeleiding van ervaren leden, maar ook om koffie te drinken, te kijken, te kletsen. We gaan geen motorblokken restaureren of auto’s strak maken en zo. Maar gewoon hulp bieden en leden wegwijs maken in en met hun Triumph. Denk dan aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. Het is allemaal te doen, maar geef het tevoren op a.u.b..

Smeermiddelen, olie, koelvloeistof etc. is allemaal ter plaatse verkrijgbaar. En vergeet niet: Damen en Kroes heeft een enorm magazijn met ruim 60.000 verschillende onderdelen voor Engelse auto's. Dus je hoeft ook niet met lege handen naar huis!

Speciaal voor de volgende generatie Triumph bezitters: we dragen graag onze kennis over! We zijn er vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, maar dat zal wel weer uitlopen… Aanmelden kan bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com