Alt
Saturday, 18 April, 2020 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Zaltbommel
Lokatie adres: Lijsterlaan 4
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Technische meeting - sleuteldag

Op zaterdag 18 april 2020 staat de volgende technische meeting alweer op de agenda. Net als in de afgelopen twee jaar wordt weer een sleuteldag gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Heb je de auto net uit zijn winterslaap gehaald en ervaar je specifieke problemen of klachten, waarbij extra technische hulp gewenst is? Reis dan af naar Zaltbommel.

Laat vooraf wel even weten dat je komt, zodat we ons kunnen voorbereiden op een klus. Er worden geen motorblokken gerestaureerd of auto’s strak gemaakt en zo. Maar gewoon hulp geboden om leden wegwijs te maken in en met hun Triumph. Denk dan aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. Om meerdere problemen tegelijk te kunnen aanpakken zullen ook leden van de CTH technische commissie weer aanwezig zijn. Er is gereedschap, Engels en metrisch, ook speciaal gereedschap, takels, bokken etc. maar geen brug.

En heeft u geen klachten, maar wilt u gewoon gezellig meekijken? Dat kan uiteraard ook. Wij vragen wel je van tevoren aan te melden, want de locatie laat slechts een beperkte groep mensen toe.

Aanmelden svp bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com