Alt
Saturday, 23 April, 2022 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Zaltbommel
Lokatie adres: Lijsterlaan 4
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Technische Meeting

Snak jij en jouw Triumph ook zo naar het voorjaar? Kom dan tijdig uit jouw winterslaap! Voor de 3e maal in successie een technische meeting worden gehouden in de dubbele garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, tijd om alles weer eens na te kijken…
 
Of heeft jouw Triumph specifieke problemen of zijn er klachten waarbij je extra technische hulp nodig hebt? Laat dat dan vooraf weten want we hebben wel een heleboel kennis, maar het is reuze handig ons voor te bereiden op een klus. We gaan dus geen motorblokken restaureren of auto’s strak maken en zo. Maar gewoon hulp bieden en leden wegwijs maken in en met hun Triumph. Denk dan aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. Het is allemaal te doen, maar geef het tevoren op a.u.b.. Smeermiddelen, olie, koelvloeistof etc. is allemaal tegen een geringe vergoeding ter plaatse verkrijgbaar.
 
En heeft jouw auto geen klachten, maar wil je gewoon gezellig meekijken? Dat kan uiteraard ook.

Wij vragen je wel van tevoren aan te melden, want de locatie laat slechts een beperkte groep mensen toe. Ook zal Theo de koffie moeten voorbereiden en andere versnaperingen klaarzetten. En is er niets kapot? Kom dan gewoon met jouw Triumph en we maken er met z’n allen een gezellige dag van, waar ook nog iets van opgestoken kan worden.

Aanmelden kan bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com