Alt
Saturday, 15 October, 2022 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Autobedrijf Pierre van de Luytgaarden
Lokatie adres: Belder 82C, Roosendaal
Regio: Landelijk
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Tech. Meeting Roosendaal

CTH Regio Zuid heeft het weer in de planning, de TWEEDE Technische Sleuteldag van dit jaar en dit keer in het Westen van Brabant. En wel bij Pierre van de Luytgaarden in zijn bedrijf aan de Belder 82 C in Roosendaal. Alle leden zijn welkom om koffie te drinken, te kijken, te kletsen, ook om te sleutelen onder begeleiding van ervaren leden. En speciaal voor de volgende generatie Triumph bezitters… We dragen graag onze kennis over.

Heeft jouw Triumph specifieke problemen of zijn er klachten waarbij je extra technische hulp nodig hebt? Laat dat dan vooraf weten want we hebben wel een heleboel kennis, maar het is reuze handig ons voor te bereiden op een klus. We gaan dus geen motorblokken restaureren of auto’s strak maken en zo. Maar gewoon hulp bieden en leden wegwijs maken in en met hun Triumph. Denk dan aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. Het is allemaal te doen, maar geef het tevoren op a.u.b.

Aanmelden kan bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com
 
Deze dag hebben we ook een verrassing voor je in petto. Jos Jurriens zal als (club-)taxateur aanwezig zijn. Wil je als lid juist jouw Triumph laten taxeren dan kan dit op deze locatie en dag. Een taxatierapport (volgens de FEHAC eisen) is belangrijk want als uw Triumph betrokken raakt bij een ongeluk, diefstal of een brand dan staat de (getaxeerde) waarde niet ter discussie.
 
Een hele zorg minder… http://www.josjurrienstaxaties.nl.
 
Wat je wel even moet doen is jezelf vooraf aanmelden bij Jos om door te geven dat je graag gebruikt maakt van de ‘Aanbieding op de Aanbieding’ zoals hij dat zelf omschrijft. Voor Clubs taxeert Jos met een speciaal tarief maar voor CTH, daar heeft Jos al jaren een zwak voor, is dit nog specialer. Standaard is zijn taxatietarief € 99,00 maar op deze dag is het scherpe tarief nog verder naar beneden bijgesteld en wel naar € 90,00 per Triumph. Let op, dit tarief geldt alléén voor Triumphs en alléén voor CTH leden. Vooraf aanmelden is voor deze taxatiedeal noodzakelijk; dit doe je bij Jos Jurriens per telefoon 06-51 05 91 64. Het enige dat je verder mee moet nemen is jouw ledenpas zodat Jos deze scherpe prijs kan berekenen, meer niet.
 
Wil je komen…. Voor gezelligheid, kletsen, koffie drinken en veel leden weer zien en over je Triumph debatteren kom dan op 15 oktober naar de Belder 82 C in Roosendaal. Wij zijn er vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, maar dat zal wel weer uitlopen…
 
Namens Regio Zuid, René Hustinx en Theo Ouborg