aangeboden
type auto: Spitfire

Prachtige roestvrije Spit uit 1978, de betere jaren. Supermooi altijd van oude man geweest, echt waar deze keer. Eigenlijk nooit in de regen gereden. Met nieuwe APK, geldig tot mei 2023. Extra goed getectyleerd. Prachtige lak. Belasting vrij en voor 60 euro per jaar verzekerd. Nieuwe interieur bekleding. Goed onderhouden, deels door mijzelf. Nog nooit aan gelast en in originele staat. Motor loopt uitstekend met prima compressie, hij schakelt soepel en remt goed. Uitstekende bijna nieuwe banden. De ontstekingsdelen, distributie ketting, carburateuer sproeirers zijn net vernieuwd. Hij heeft een bijzondere kap constructie die goed waterdicht is. Op diverse manieren te gebruilken. Bovendien is er daarnaast ook een z.g.a.n. normale softtop bij, inclusief frame en cover, simpel te monteren.
De auto is op de brug te bekijken. Ik ben zelf monteur en kan de auto ook voor u onderhouden. Derde eigenaar en 103.000 km.
Er zijn wel goedkopere exemplaren te koop (ook duurdere) maar vaak met nog wat! werk. Met deze kunt u zo op vakantie .Ik heb er zelf al diverse gerestaureerd en weet waarover ik het heb. Foto's toevoegen lukte mij hier niet helaas. Mail mij voor foto's.
Vraagprijs 10.500,00 Euro

Geplaatst door: Rob Warrens
email-adres: r.warrens@hetnet.nl
telefoon: 0031612575659
spitfire 1500 TCAlt