aangeboden
type auto: Spitfire

Prachtige roestvrije Spit uit 1978, de betere jaren. Supermooi altijd van oude man geweest, echt waar deze keer. Eigenlijk nooit in de regen gereden. Met nieuwe APK, geldig tot april 2023. Extra goed getectyleerd. Belasting vrij en voor 60 euro per jaar verzekerd. Nieuwe interieur bekleding. Goed onderhouden, deels door mijzelf. Nog nooit aan gelast en in originele staat. Motor loopt uitstekend, hij schakelt soepel en remt goed. Uitstekende bijna nieuwe banden. De ontstekingsdelen zijn net vernieuwd. Hij heeft een bijzondere kap constructie die goed waterdicht is. Op diverse manieren te gebruilken. Bovendien is er daarnaast ook een z.g.a.n. normale softtop bij, inclusief frame en cover, simpel te monteren.
De auto is op de brug te bekijken. Ik ben zelf monteur en kan de auto ook voor u onderhouden. Derde eigenaar en 109.000 km.
Er zijn wel goedkopere exemplaren te koop (ook duurdere) maar vaak met nog wat! werk. Met deze kunt u zo op vakantie .Ik heb er zelf al diverse gerestaureerd en weet waarover ik het heb.
Voor meer foto's zie marktplaats advertentie. Foto's toevoegen lukte mij hier niet helaas.
Vraagprijs 10.500,00 Euro

Geplaatst door: Rob Warrens
email-adres: r.warrens@hetnet.nl
telefoon: 0592315962
Alt