Alt
Friday, 1 January, 2021 - 01:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Berkel Enschot
Lokatie adres: Boerderij Denissen, Generaal Eisenhowerweg 1
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Reprise - Crocus Rally editie 2019

Voor diegene die in 2019 niet hebben deelgenomen, hierbij de gelegenheid nog eens mooi het Brabantse Land te doorkruisen. Of gewoon nog een keertje lekker genieten, zonder de scoringsdruk van de bokaalcompetitie. Hier kun je de bokaalrit van 2019 downloaden met een lengte van plm. 148 kilometer in Midden Brabant.

Deze rit kan iedereen zelf rijden op basis van bolletje-pijltje, maar ook zijn de straatnamen vermeld. Dus nu is de bokaalrit een échte recreatierit! Je vertrekt bij Boerdeij Denissen in Berkel Enschot, waar ook de finish weer zal zijn. Halverwege was in de oorspronkelijke rit een lunchstop opgenomen bij eetcafé Den Horst aan de Sint Josephstraat 1 te Haghorst. Hoewel wij natuurlijk nu geen reservering voor u hebben gemaakt, is dat toch een goede suggestie voor een lekkere boterham.

Let op; deze rit hebben wij in 2021 niet meer nagereden, zodat het kan gebeuren dat je onderweg een uitdaging ontmoet, wanneer de verkeersituatie is gewijzigd. Maar door de vermelding van plaatsen en straatnamen kom je daar zeker weer uit. Veel plezier!