Alt
Saturday, 28 October, 2023 - 16:00
Organisator: LTV Limburgse Triumph Vrienden
Lokatie: Kerkrade
Lokatie adres: Heyendallaan 82, 6464 EP Kerkrade
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €35.00
Kosten niet-leden: €35.00
Per persoon per equipe: Equipe

LTV NACHTRIT

Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de LTV-Nachtrit georganiseerd in Regio Zuid. Voorheen bekend als de traditionele ‘Nachtrit van het Zuiden’, georganiseerd door René Claessens (†). Na zijn overlijden in 2017 is een vaste kern toen verdergegaan onder de naam LTV, Limburgse Triumph Vrienden, geen officiële verenging.  En ook dit jaar staat er weer een nachtrit (eigenlijk avondrit) op het programma. Het is de 34e keer dat deze wordt gereden met elke keer weer een hoog aantal deelnemers. Iedereen kan deelnemen die een oldtimer/classic heeft. Dus ook CTH leden met een Triumph, wat in het verleden het eerste deelnemersveld heeft gevormd. Men is al volop aan de gang met de voorbereidingen. Het beloofd weer een leuke rit te worden met uitdagende wegen en weggetjes in verschillende landen.
 
Ontvangst is dit jaar ook weer bij de Abdij Rolduc in Kerkrade om 16:00 uur. De opzet is gelijk aan vorige jaren met een duidelijk bolletje pijltje routeboek. De rit zal tussen de 225 en 250 km zijn. De eerste deelnemer zal starten om 17:01 uur. Halverwege zal er een gelegenheid zijn voor een pauze om de inwendige mens te versterken. Einde van de rit wordt verwacht tussen 23:00 en 01:00 uur. Deelnemers krijgen een roadbook, rallyschild en bij ontvangst op de startplaats koffie met vlaai. De kosten voor het deelname zijn € 35,- per team.
 
Voor diegene die niet meer naar huis wil rijden na de rit is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken in het abdijhotel. Met 160 hotelkamers biedt het een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer. De rijke geschiedenis is overal voelbaar, de rust komt je tegemoet. Voor meer informatie zie: https://rolduc.com
 
Van een groot aantal teams zijn de mailadressen bekend. Zij krijgen een mail met de aankondiging. Om niemand te missen brengen wij de nachtrit onder de aandacht, met het verzoek als je wilt meerijden met de 34e editie, jezelf aan te melden via: Nachtrit2023@hccnet.nl Een inschrijfformulier zal dan worden toegezonden.