Alt
Thursday, 8 September, 2022 (All day)
Organisator: Club Triumph Holland
Lokatie: Beaulieu International Autojumble
Lokatie adres: Beaulieu (UK)
Regio: Landelijk
Kosten leden: €529.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Jubileumreis-45 jaar CTH

Na een lange periode van onzekerheid moesten we in 2021 helaas de jubileumreis afgelasten. Dat was erg jammer, want we hadden heel veel zin om weer eens onze Triumphs in clubverband naar hun geboortegrond te sturen. We hebben jullie toen beloofd om opnieuw een poging te gaan ondernemen, zodra de mogelijkheden het toelieten.

We hebben goed nieuws: de jubileumreis #2 gaat door…
…met opnieuw als bestemming de Beaulieu International Autojumble.

In Beaulieu wordt de enorme openluchtbeurs voor auto-artikelen georganiseerd. De Autojumble wordt gehouden in het weekend van 10 en 11 september 2022. Onze reis biedt je de kans om op zaterdag 10 september de hele dag in Beaulieu rond te struinen. Maar de trip heeft nog veel meer in petto. Op vrijdag en zondag rijden we twee dagritten over de slingerende landwegen, die zo kenmerkend zijn voor de zuidkust van Engeland. De ritten zijn plm. 200 kilometer lang en zullen te rijden zijn door een toegankelijk routeboek met leesbare aanwijzingen en ondersteunend kaartmateriaal.

Met een nieuwe reisagent ‘House of Britain’ hebben we opnieuw een fantastische 5-daagse reis kunnen samenstellen, tegen de speciale prijs van € 529,- per persoon. Deelname aan deze reis is uitsluitend voorbehouden aan leden van CTH met hun reisgenoten (als één equipe). Vanwege de capaciteit van de hotels is het aantal deelnemers bij deze reis beperkt tot 45 equipes (voor 45 jaar CTH !) oftewel maximaal 90 personen, waarvoor we de reis van A tot Z kunnen aanbieden. Reageer dus tijdig, want vol = vol!

Het verblijf wordt geregeld met 4 overnachtingen in twee comfortabele hotels, nabij het authentieke stadje Rye en aan de rand van het centrum van Southampton, op plm. 25 kilometer van Beaulieu. Een welkomstborrel op donderdag en op zondagavond een echte “Sunday Roast” maken ook deel uit van het programma. De reis omvat nog meer ‘inclusive’ elementen zoals elke dag een heerlijk ontbijt en de entree met parkeren in Beaulieu. En voor de deelnemers die wat minder “petrolminded” zijn, bieden Southampton of het New Forest (rondom Beaulieu) voldoende alternatieve mogelijkheden.

Varen naar de UK doen we vanuit Calais naar Dover met ‘Irish Ferries’, heen op donderdag 8 september en terug op maandag 12 september 2022. Vanwege de kosten en de aansluitende routes in de UK is dit de meest praktische overtocht. De haven van Calais is vanaf Breda in minder dan 3 uur bereikbaar (260 km).

We hebben met de reisagent nog verschillende zaken in voorbereiding, zoals het verblijf op een éénpersoonskamer, afwijkende heen- en/of terugreis en dergelijke. Heb je een voorkeur of vraag over dergelijke zaken, stuur dan even een mail naar regio-zuid@triumph.nl. Maar ook speciale wensen (zoals allergieën, dieet en dergelijke) kun je met een mail bericht aan ons doorgeven. Dan kunnen we overzien wat de mogelijkheden zijn. Binnen de beide data van overtocht zijn echter geen veranderingen mogelijk.

Tot slot het onvermijdelijke...  als de overheidsmaatregelen reizen naar het buitenland niet toestaan, zal de voorgenomen reis door ‘House of Britain’ worden geannuleerd. In dat geval zal een volledige restitutie van eventueel verrichte betalingen aan de deelnemers plaatsvinden. Het is echter wel aan te bevelen zelf tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en zeker ook een breakdownservice voor de auto.

We zijn benieuwd of jullie nog steeds zo enthousiast zijn als vorig jaar.
Wij in ieder geval wel! Graag tot ziens! René Hustinx – Theo Ouborg