Author: Contentbeheer
Inter-club weekend
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
Malvern, Engeland

In het weekend van 28 t/m 30 juni wordt het Inter-club International Weekend gehouden in Malvern, Engeland (Worcesterhire). Alle liefhebbers van Engelse automobielen en alle Engelse merk clubs, waaronder Club Triumph Holland, zijn van harte uitgenodigd om aan dit internationale evenement deel te nemen.
Het evenement treedt in de voetsporen van het enorm succesvolle samenwerking tussen de Triumph-clubs (TSSC en TR Register) en de MG Car Club, eerst in 2021 en daarna nogmaals in 2023, waar het honderdjarige bestaan van Triumph en MG werd gevierd op Silverstone.

Het Inter-club International Weekend wordt een spannende, boeiende en levendige show boordevol entertainment en attracties voor het hele gezin. Er zullen stands zijn met auto-accessoires, handwerk, eten en meer, plus veel niet-autoattracties. Voor de fans van klassieke auto's zijn er Concours D'Elegance, autojumble, live-action arena, autoshows binnen en buiten, avondentertainment, livemuziek en merkspecifieke tentoonstellingsruimtes waar iedereen van de auto's van de deelnemers kan genieten. En nog veel, veel meer!

Voor meer informatie ga naar de Inter-Club weekend site.