Author: Contentbeheer
Eelde Classics
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
26-27 november 2022

Eelde Classics op 26-27 november 2022 - tickets met korting

dashboards.png  
GEWIJZIGD WEBSITE ADRES om TICKETS te BESTELLEN met KORTING !!

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 26 en zondag 27 november grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2022’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado is.
 
Er zijn 7 hallen met bezienswaardigheden, de Club Triumpoh Holland is aanwezig in hal H.

Als uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de kans dat er op ‘Eelde Classics 2022’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.
Eelde Classics is zowel op 26 als 27 november van 10:00 tot 17:00 geopend. Tickets aan de deur kosten €13,50, via de website met kortingscode (zie hieronder) voor €10,00.

KORTING bij bestellen tickets via website: wanneer u uw tickets boekt via website ticketseelde.autotron.nl/nl-NL/tickets krijgt u een extra korting. De tickets kosten dan €10,00. 

Gebruik hiervoor de kortingscode :  250ECW5H2THV