Author: Contentbeheer
Dutch National Triumph Day
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
10 juli 2022

DUTCH NATIONAL TRIUMPH DAY

De datum is 10 juli 2022.

De Club Triumph Holland, de Triumph Spitire Club, de Stag Club Nederland en de TR Club Holland zijn weer compleet voor wat betreft de Triumph clubs in Nederland.

Corona lijkt langzamerhand op zijn retour, toch betekent dit niet dat alles weer “normaal” is. Het blijft een vreemde onzekere tijd; als organisatie werden we alsnog geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie.
Welke Corona gevolgen praten we nu over: Landgoed Beukenrode heeft aangegeven in een overnametraject te zitten en kan daarom geen toezeggingen doen voor eerdere reserveringen. Dus eindelijk waren we vol optimisme gestart met de organisatie maar hierdoor hadden we toch weer een forse tegenslag.

Een nieuwe locatie is niet gauw gevonden en tijd is iets dat we ook niet echt hebben: het is dus hollen of stilstaan met de planning van de DNTD.
De belangrijkste vereisten voor de nieuwe locatie zijn centrale ligging en voldoende capaciteit.
Op 10 juli zal dan eindelijk voor de 27ste keer de Dutch National Triumph (DNTD) worden georganiseerd en deze wordt nu gehouden op een nieuwe locatie, namelijk “Boerengoed” in Enspijk. Net als in voorgaande jaren is dit een uitgelezen mogelijkheid om met uw Triumph in een passende omgeving van Engels erfgoed te komen genieten.
De locatie ligt aan de Hoevenseweg 5 te 4157 JB Enspijk (vlakbij de A15 en A2). Het terrein is van 10:00 tot 17:00 uur geopend; de DNTD 2022 begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Nadere informatie over deze dag vindt u op de website dntd.triumph.nl

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere (auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom! Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma. 

Programma (onder voorbehoud)

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken etc. aanwezig. Speciale aandacht gaat uit naar de Triumph-modellen die dit jaar hun jubileum vieren. En met een korte rit buiten het festivalterrein kan het publiek kennis maken met onze fraaie Triumph’s: de “Triumph-parade”. Ook zullen de bezoekers in de gelegenheid worden gesteld hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumph’s.

Entree

De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto.
Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies.