Alt
Sunday, 4 September, 2022 - 10:00
Organisator: Kees Verwater en Ad Tolenaars
Lokatie: Noordhoek (NB)
Lokatie adres: Eetcafé Noordhoek, Sint Jozefstraat 19, 4759 BC Noordhoek
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €10.00
Kosten niet-leden: €10.00
Per persoon per equipe: Equipe

Dorpen en Dijkenrit

Dit jaar is de 12e editie van de Dorpen en Dijkenrit op zondag 4 September 2022. Afgelopen jaar hebben we tussen de Corona golven door toch nog de 11e editie kunnen rijden! Door de regelgeving die er heerste was dit toch anders dan andere jaren. Maar ondanks de beperkingen was het weer super gezellig.
 
Voor dit jaar gaat de organisatie weer op pad om een mooie rit in elkaar te zetten en zullen we weer zorgen voor een gezellige dag met weer wat leuke verassingen die jullie van ons gewend zijn. Hoewel onze Start / Finish locatie “Eetcafé Noordhoek” onlangs is verkocht hebben we met de nieuwe eigenaar ook weer goede afspraken kunnen maken, zodat we ook daar op de oude voet door kunnen gaan. Ook zijn we opnieuw in gesprek met onze trouwe sponsoren voor hun support zodat we deze dag weer tot een succes te maken ! Zonder deze bedrijven is het natuurlijk niet mogelijk om een dag als deze te organiseren. Zie ook de bijlage hieronder. 
 
Wij hopen natuurlijk dat de opkomst net als de andere jaren weer groot zal zijn met mooie klassiekers en gezellige mensen. Niet alleen Triumphs zullen deelnemen, het is altijd een bonte optocht van allerlei klassiekers! Wij wensen ieder een mooie vakantie toe, maar zorg wel dat je auto gepoetst in de garage staat om op 4 september deel te nemen aan de rit.
 
Verzamelen tussen 10.00 – 11.00 uur aan de Sint Jozefstraat 19 te 4759 BC Noordhoek, waarna we het startschot geven voor deze dag. 
 
Tot ziens! Families Verwater en Tolenaars / organisatie “Dorpen en Dijkenrit”