Author: regio-zuid
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
CTH ritten programma 2021

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht. Daardoor konden in 2020 en ook dit jaar meerdere evenementen en ritten niet doorgaan. En dat willen we juist zo graag: met onze Triumph  (georganiseerde) ritten rijden en het liefst vooraf en naderhand samenkomen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Voor de 2e helft van het jaar 2021 hebben we 6 bokaalritten op de agenda kunnen zetten. Om ‘overkill’ te voorkomen worden niet in grote getalen andere (vrije) ritten georganiseerd. Maar als alternatief bieden we graag individueel te rijden ritten aan. Die vindt je op de evenementenpagina onder de knoppen ‘Extra: recreatieve ritten’ en ‘Extra: puzzelritten’.

Hoewel in de laatste categorie nog geen ritten worden aangeboden, kun je bij de recreatieve ritten al kiezen uit 6 ritten in verschillende regio's, meestal in het bekende bolletje-pijltje systeem, in de meeste gevallen ook voorzien van straatnamen en andere aanwijzingen. Zodat je écht van een recreatieve rit kunt genieten. En het aanbod zal de komende weken groeien!

We zijn benieuwd of dit initiatief wordt gewaardeerd?