Author: Contentbeheer
CTH Nieuwsbrief
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
Februari 2024
website header triumph.jpg
Inhoud van deze Nieuwsbrief
 
 1. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Club Triumph Holland
   
 2. Bokaalrit Nacht van het Oosten
   
 3. CTH aanwezig op 22e Oldtimerdag Zoetermeer
   
 4. Agenda maart en april 2024
   
 5. Aankonding Technische Meeting, 8e Crocusrally en Triumph Brabant Rit

Heeft u informatie die het vermelden waard is? Stuur dan uw input naar secretaris@triumph.nl​


 

 

 

 

Algemene Ledenvergadering Club Triumph Holland
wny.jpeg  

UITNODIGING

aan de LEDEN van de Club Triumph Holland

U komt toch ook meepraten over de toekomst van de club ?

ALGEMENE LEDEN VERGADERING – zondag 17 maart 2024
 

In het afgelopen jaar zijn er stappen gezet in de samenwerking tussen de vier Nederlandse Triumph Clubs, ook daar willen we het graag met u over hebben.In 2024 hopen we weer op een grote opkomst bij onze Algemene Ledenvergadering. Temeer daar we het met u als leden willen hebben over wat u verwacht van een club als de CTH : de tijden veranderen en hoe kunnen we daar als club Triumph Holland goed op inspelen.  

Verder stevenen we af op het 50-jarig bestaan van de Club Triumph Holland in 2026! Ook daar besteden we op deze ALV aandacht aan en vragen we om uw ideeën. 
 
Dit jaar wordt de ALV in Regio Oost gehouden en wel in de locatie ‘Het Wapen van Delden’. In lijn met de traditie hebben we een leuk ochtendprogramma kunnen organiseren met S2 Classic Cars in Hengelo.  
 
U kunt zich opgeven voor de lunch, die aan de ALV voorafgaat. De kosten voor de lunch bedragen 15.= per persoon en dienen vooraf (vóór 8 maart 2024) betaald te worden op het rekeningnummer van de Club Triumph Holland:   NL40 INGB 0003 682 390 onder vermelding van naam en lidnummer. In Delden kunt u ook betalen met een pinpas.
Wij vragen u zich in te schrijven voor deze ALV vóór 8 maart 2024 door middel van een email naar secretaris@triumph.nl en daarbij het volgende te vermelden:
   Naam, lidnummer en aantal personen
   Bezoek S2 Classic Cars                      Ja/Nee              
   Lunch                                                   Ja/Nee        lunch bijdrage is 15.= euro per persoon

 
Programma 17 maart 2024

Ochtend:     om 10:30 ontvangst bij S2 Classic Cars, Goudstraat 23, 7554 NG Hengelo

Middag:      om 12:30 Lunch en om 13:30 aansluitend ALV
                   in het Wapen van Delden, Langestraat 242, 7491 AN Delden

 


 

16 maart 2024 - Bokaalrit Nacht van het Oosten
NvhO  

Club Triumph Holland, Regio Oost organiseert op zaterdag 16 maart 2024 voor de 19e keer de Nacht van het Oosten. Mis deze nieuwe editie niet en schrijf tijdig in via www.triumph.nl.
De route van ca. 180 km is dit keer met veel enthousiasme uitgezet door Julian Kuipers, Joop van den Einde en Rutger Kwant en zal zoals altijd tamelijk duister en lekker bochtig zijn….

Start en finish zijn dit jaar bij “Hof van Colmschate” in Deventer. We kunnen maximaal 75 deelnemende equipes toelaten. Wacht dus niet te lang met inschrijven via www.triumph.nl.

De deelnemers hebben de keuze om in te schrijven in de Tourklasse of de Sportklasse.
Tourklasse:
In deze klasse kun je puur recreatief rijden, maar voor de iets meer competitief ingestelde nachtrijders zal er gezorgd worden voor enkele leuke uitdagingen in de bol-pijl route.

Sportklasse:
De meer gevorderde competitieve nachtrijders mogen zich storten op het pittigere werk, zoals een regelmatigheidstraject en enkele kaartleestrajecten.

Zowel deelnemers in Tour- als in Sportklasse strijden om de KING OF DARKNESS trofee en kunnen punten verdienen voor het CTH Bokaalritten klassement. Hierbij telt enkel de eerste helft van de rit, tot aan de pauze, mee voor de CTH Bokaal. De gehele rit bepaalt het klassement voor de KING OF DARKNESS trofee.

Gestart wordt vanaf 18 uur. Per klasse starten de deelnemers om de minuut.

Om jullie de gelegenheid te geven om weer eens bij te kletsen met mede klassieker-liefhebbers (andere klassiekers dan Triumph zijn ook weer van harte welkom!) wordt de rit voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd bij het vertrekpunt om ca. 16:30. Deze is traditiegetrouw in de vorm van een uitgebreid Oosters buffet voor slechts € 25,- per persoon. Indien jullie hiervan gebruik willen maken dienen jullie dit van tevoren via het inschrijfformulier op www.triumph.nl aan te geven. 

Om de administratie en de logistiek bij het restaurant zo overzichtelijk mogelijk te houden verzoeken wij jullie, indien mogelijk, hiervan gebruik te maken. En het is nog gezellig ook! Als deelnemers niet tijdig voor het eten aanwezig kunnen zijn vanwege werk o.i.d. of een (medisch?) probleem hebben met Oosters eten, dan is dat natuurlijk geen must.

Onderweg is er een koffiepauze op een verrassende locatie ingepland.
Na afloop van de rit kunnen jullie bij “Hof van Comschate” nog even bijkomen en sterke verhalen uitwisselen onder het genot van een versnapering.
Rond middernacht zal hier ook de prijsuitreiking zijn.

Inschrijven graag via www.triumph.nl en wel voor 10 maart. We kunnen maximaal 75 auto’s toelaten en let op, inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling. Aanmeldingen op de dag zelf kunnen niet worden geaccepteerd.

Deelname aan de “Nacht van het Oosten” kost per equipe:

€ 20,- leden Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, TR Club Holland en Stag Club Nederland;
€ 30,- voor alle overige deelnemers.

Dit is inclusief routeboek, rallyschild, stickers, verwijderingsbijdrage, kilometerheffing, weekendtoeslag, gevarengeld, rijpleziertax, duisternisbelasting en koffie bij de rust.

Het buffet bij de startlocatie kost aanvullend € 25,- per persoon.

Het totaalbedrag graag overmaken naar:
NL32 INGB 0003865573 t.n.v. G.Spijkerman, Deventer, o.v.v. NvhO + equipenaam.
Voor meer informatie : 06 – 16218541 of regio-oost@triumph.nl .
  

 

CTH aanwezig op 22e Oldtimerdag Zoetermeer (18 mei 2024)
Oldtimerdag Zoetermeer logo 2024.png  

De 22e editie van de Oldtimerdag Zoetermeer heeft in 2024 als thema Engeland !

Vorig jaar was ons thema Italië, dit jaar is Engeland – met speciale aandacht voor het 100-jarig bestaan van MG. Elk jaar hebben wij een thema waar wij (en de winkeliers) die dag alle acties aan ophangen. Maar ook andere klassiekers zijn van harte welkom, zolang de auto maar 35 jaar of ouder is (of héél bijzonder). 
De Oldtimerdag strekt zich uit van oost naar west,
door straten en over pleinen, en biedt plaats aan totaal 220 Oldtimers. 

Natuurlijk organiseren wij weer een toertocht door nabij gelegen provincies. De lengte van de tocht is rond de 100/ 120 kilometer. Start en finish in het historisch centrum van Zoetermeer. De toertocht is elk jaar voorzien van eenvoudige vragen tijdens de route. Het deelnemersaantal voor de rit is net als in eerdere jaren gemaximaliseerd op 150. 

Voor zowel de toertocht als het Concours zijn prijzen te winnen die aan het eind van de dag door een wethouder worden uitgereikt. 

Overal wordt het publiek (zo’n 10.000 bezoekers) vermaakt met het bewonderen van de klassiekers, spelletjes en gratis ijsjes voor kinderen, Tinus de trein en toneel- en muziekoptredens. 

Inschrijvers zijn niet verplicht om mee te rijden, maar kunnen zich ook beperken tot deelname aan de opstelling in het historisch centrum voor het Concours d’ Élégance. De toertocht eindigt dus in de Dorpsstraat en het historisch centrum, waarna de deelnemers zich aan kunnen sluiten bij het Concours. 

Deelname voor toertocht bedraagt € 20,00 incl. koffie / thee bij de start en bij de (stempelpost) pauze, twee lunchpakketten, een rallyschild en het roadbook. 
Deelname aan alleen het concours kost € 10,00 incl. koffie / thee bij de aanmelding, een rallyschild en het roadbook. 

Inschrijven kan via www.oldtimerdagzoetermeer.nl 
Voor meer informatie: Jacques Boonekamp: info@oldtimerdagzoetermeer.nl (of voor de redactie: 06-53814740) 
Medebestuursleden: Erik van Lieshout en Patrick van Domburg  

 

AGENDA Activiteiten tot en met april 2024
 
MAART    
16 maart 2024 Nacht van het Oosten regio-oost@triumph.nl
17 maart 2024 Algemene Ledenvergadering CTH secretaris@triumph.nl
     
APRIL    
6 april 2024 Technische Meeting Zaltbommel regio-zuid@triumph.nl
14 april 2024 PAG Rally Noordelijke 3 provincien pagrally.nl
21 april 2024 8e Crocus Rally CTH  regio Zuid regio-zuid@triumph.nl