Alt
Sunday, 5 April, 2020 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Taveerne 't Oude Wandelpark'
Lokatie adres: Eindhovenseweg 264, 5553 AA Valkenswaard
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €15.00
Kosten niet-leden: €25.00
Per persoon per equipe: Equipe

Crocus Rally - Bokaalrit

Op zondag 5 april 2020 kun je weer deelnemen aan de traditionele Crocus Rally. Deze wordt voor de tweede maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer, zodat de deelnemers van de afgelopen editie weten wat ze te wachten staat. Enerzijds een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) maar ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!

Dit jaar zal worden gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen. Brabant staat bekend om haar slingerende binnenwegen, uitgestrekte natuurgebieden en authentieke dorpjes. We zullen er veel van te zien krijgen. Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt de noodzakelijke lunchstop niet vergeten. Voor een smakelijke lunch voor € 15,00 per persoon kun je facultatief intekenen. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur. In tegenstelling tot de eerdere aankondiging zullen we finishen op een andere locatie dan de start. De pleisterplaats voor lunch en finish houden we nog even voor ons, om niet teveel van de route te verklappen.

Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor jullie klaar en om 10:30 uur vertrekt de eerste deelnemer. Vertrek in volgorde van binnenkomst. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij deelname aan volgende CTH bokaalritten. Naast de gebruikelijke Tourklasse wordt de ‘Crocus Rally’ dit jaar ook weer in de Recreatieklasse aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). Dit is met name een uitkomst voor diegene die niet competitief aan de bokaalrit wil deelnemen. Uiteraard ding je dan niet mee naar de prijzen, maar geniet je wel van alle goeds die dag! Je kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken.

Deelname aan de bokaalrit bedraagt € 15,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs. Niet clubleden betalen € 25,00 per equipe. Inschrijven kun je tot 28 maart 2020 door aanmelding via het online inschrijfformulier. Maar u mag ook bellen met regio coördinator René Hustinx op 06 – 53 35 61 91 (na 19:00 uur).

We rekenen weer op een grote opkomst, graag tot ziens! 
Met vriendelijke groet, CTH Regio Zuid