Author: secretaris
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
Maatregelen in kader van Corona, update 13 februari 2021

UPDATE Corona maatregelen 

13 februari 2021
Zoals bijna de hele wereld kijken we uit naar het moment dat we weer onbekommerd van onze hobby kunnen genieten. Op dit moment lijkt het erop dat de onzekerheid over wanneer en welke versoepeling van maatregelen alleen maar toeneemt in plaast van afneemt.
Niettemin zijn hebben we als CTH een programma voor dit jaar gemaakt. In de Triumph Tribune 283 wordt daar ruimschoots aandacht aan geschonken.

In elk geval willen we ons 45-jarig CTH jubileum vieren. Naast een landelijk CTH evenement staat er een trip naar de UK in september op het menu: hiervoor kunt u zich op deze website inschrijven.
Ook zijn we bezig met Bokaalritten te organseren: we zullen deze in de 2e helft van 2021 programmeren, dus vanaf juli. Ook zijn we druk bezig ritten beschikbaar te maken, voor degenen die gewoon een keer op eigen gelegenheid een mpooie tocht willen maken. (of met een groep als dat weer mag). Deze ritten proberen we via de website beschikbaar te maken.

Kortom: we zitten niet stil, en wanneer we weer mogen staat wij, net zoals veel Triumphs ongetwijfeld, in de startblokken !

Het bestuur van de Club Triumph Holland