Author: Contentbeheer
Cars & Coffee Rijssen
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
Streekmarkt Rijssen

Cars & Coffee streekmarkt Rijssen op zaterdag 25 mei
 
Zin in een gezellig dagje uit in het Oosten van het land? Kom dan naar Rijssen.
Dan treffen liefhebbers van mobiel erfgoed elkaar in de gezellige binnenstad van deze Twentse gemeente met een verrassend Hanzeverleden en stadsrechten sinds 1243. Het is de eerste keer dat het historische Rijssen klassiekers tijdens een event ontvangt in de binnenstad. De Engelse Ford Club tekent voor de organisatie, dus de Anglia en Zephyr ga je zeker tegenkomen. Maar ook andere klassiekers zijn van harte welkom op het Europaplein, naast het stadhuis vlakbij de winkelstraat. Tegelijkertijd vindt er een streekmarkt plaats.
 
Deelname doorgeven
De deelname is gratis, wel graag voor 11 mei inschrijven via 06-51179679 of penningmeester@engelsefordclub.nl. Dan weten we hoeveel ruimte we nodig hebben. Na inschrijving krijg je een bevestiging en aanrijroutebeschrijving. Voor alle deelnemers hebben we een kleine verrassing. Rijssen heeft een groot aanbod aan sfeervolle restaurants, lunchrooms en cafés. Vanzelfsprekend kun je in Rijssen supergoed winkelen! Op deze koopzaterdag op 25 mei is voor ieders wat wils. Dus waarom zou je ergens anders heen gaan?
 
Centraal op Europaplein
Doel is om bezoekers de klassieke auto’s te laten zien op de plek waar in de zomermaanden altijd de wekelijkse Lommerdmarkt plaatsvindt; het Europaplein. Daar kunnen we wat drinken en met elkaar in gesprek gaan. Daarom is de vraag om de oldtimers zo lang mogelijk op het Europaplein te houden. Voor de liefhebbers zijn delen van autoroutes in de omgeving te rijden, zoals over de Holterberg. Mocht je die willen rijden, dan adviseren we dat in de namiddag te doen.