Overzicht en stand


CTH organiseert jaarlijks zogenaamde bokaalritten. Deze competitie is regio-overstijgend en omvat minstens 6 ritten waarin enige vorm van competitie/spel is opgenomen. Het doel van de bokaalritten is het bevorderen van de contacten tussen de leden van de diverse regio's. Het snelheidsaspect is nadrukkelijk van ondergeschikt belang. Goed opletten, zorgvuldig de aanwijzingen lezen en scherp zijn in de opdrachten zorgt voor een goede klassering.
De uiteindelijke winnaar van de bokaal wordt bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Er is een Algemeen Reglement van toepassing op de bokaalritten. Dit reglement treft u aan op de website onder Activiteiten-Bokaalritten-Reglement.
Deelnemers aan de bokaalritten ontvangen een fraai rallyschild met een uniek startnummer voor alle bokaalritten in 2022. Het rallyschild wordt u bij eerste deelname verstrekt.

De bokaalritten zijn toegankelijk voor alle leden, ongeacht de regio-oorsprong. Ook niet leden kunnen veelal deelnemen, zij het buiten mededinging van het klassement. Informeer bij de organisator van de rit naar de mogelijkheden.

In 2022 zijn 6 bokaalritten gepland:

   
Datum Naam rit Plaats
 19 maart 2022 Nacht van het Oosten  regio oost
 10 april 2022  Crocusrally  regio zuid
 28 mei 2022  Bokaalrit Noord  regio noord
 26 juni 2022  Parels van het Westen  regio west
 17 september 2022  De Woeste Noordwester  regio west
 13 november 2022  Witte Wieven Rit  regio midden

De stand van het klassement wordt weergegeven onder de kop "Nieuws": https://www.triumph.nl/nl/content/overzicht-bokaalritten-2022