CTH organiseert jaarlijks zogenaamde bokaalritten. Deze competitie is regio-overstijgend en omvat minstens 6 ritten waarin enige vorm van competitie/spel is opgenomen. Het doel van de bokaalritten is het bevorderen van de contacten tussen de leden van de diverse regio's. Het snelheidsaspect is nadrukkelijk van ondergeschikt belang. Goed opletten, zorgvuldig de aanwijzingen lezen en scherp zijn in de opdrachten zorgt voor een goede klassering.
De uiteindelijke winnaar van de bokaal wordt bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Er is een Algemeen Reglement van toepassing op de bokaalritten. Dit reglement treft u aan op de website onder Activiteiten-Bokaalritten-Reglement.
Deelnemers aan de bokaalritten ontvangen een fraai rallyschild met een uniek startnummer voor alle bokaalritten in 2019. Het rallyschild wordt u bij eerste deelname verstrekt.

De bokaalritten zijn toegankelijk voor alle leden, ongeacht de regio-oorsprong. Ook niet leden kunnen veelal deelnemen, zij het buiten mededinging van het klassement. Informeer bij de organisator van de rit naar de mogelijkheden.

 

De bokaalritten in 2019 vinden plaats op:

Datum                   Bokaalritten                Club                            Organisatie door                            Locatie
16 maart   Nacht van het Oosten CTH Regio Oost  Zevenaar
7 april Crocusrally CTH Regio Zuid      Berkel-Enschot
26 mei Parels van het Westen  CTH Regio West  Lekkerkerk
16 juni Midden friesland Rit CTH Regio Noord  Heerenveen
30 juni Heideroute CTH Regio Midden  
1 september IJsseltrophy-rit CTH Regio Oost  Klarenbeek
21 september Woeste Noordwester CTH Regio West  Uitgeest