Alt
Sunday, 16 April, 2023 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Loco Classics - Oirschot (NB)
Lokatie adres: De Stad 12B, 5688 NX Oirschot
Regio: Landelijk
Kosten leden: €20.00
Kosten niet-leden: €30.00
Per persoon per equipe: Equipe

Bokaalrit Crocus Rally

Dit jaar wordt de traditionele “Crocus Rally” voor de zevende maal verreden en voor de vierde maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer. De rit wordt als een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!
 
Dit keer zal worden gestart in Midden Brabant in Oirschot, onder de rook van Eindhoven. Daar bevindt zich dé One Stop Shop voor de Engelse klassieker ‘Loco Classics’ van Jac Aerts Engelen aan het adres De Stad 12B, 5688 NX Oirschot, die speciaal voor ons zijn shop en werkplaats als startplek openstelt. Loco Classics is een bedrijf wat zich volledig toespitst op alles wat met de Britse klassiekers te maken heeft. Ze hebben een groot onderdelenmagazijn voorhanden en ook verschillende klassieke voertuigen in de verkoop. Tevens is er een werkplaats waar men reparaties, restauraties en revisies kan uitvoeren.
 
Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor je klaar en om 10:30 uur vertrekt de eerste equipe. Eerst de deelnemers aan de tourklasse en daarna de recreatieklasse. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij deelname aan volgende CTH bokaalritten.
 
We zullen de mooie gebieden rondom Oirschot gaan doorkruisen, wat bekend staat als de poort der Kempen, middenin het Brabantse platteland met in de directe omgeving het natuurgebied ‘de Kampina’. In de ochtend en ook de middag zal een aantrekkelijk traject in het roadbook worden aangeboden.
 
Tussendoor zal een smakelijke lunchstop bij een pannenkoekenhuis op de route worden ingelast. Hiervoor kun je facultatief intekenen. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur in de buurt van onze startplaats Oirschot waar we met een drankje en hapje zullen afsluiten.
 
De kosten van deelname aan de bokaalrit bedragen € 20,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs. Niet clubleden betalen € 30,00 per equipe. Voor de lunch inclusief drankje vragen we € 12,00 (verlaagd bedrag!) per persoon. Wil je liever zelf iets zoeken of gewoon lekker picknicken kan dat natuurlijk ook. Inschrijving sluit op 10 april 2023.