Alt
Sunday, 10 April, 2022 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Oostrum (Noord Limburg)
Lokatie adres: Garage Strijbosch, De Hulst 11, 5807 EW Oostrum
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €20.00
Kosten niet-leden: €30.00
Per persoon per equipe: Equipe

Bokaalrit 'Crocus Rally'

Na een bijzondere zomereditie in 2021 vallen we weer terug op een traditionele voorjaarsrit, die niet voor niets de “Crocus Rally” heet. Dit jaar wordt ie dan voor de zesde maal verreden en voor de derde maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer. De rit wordt als een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!
 
Dit jaar zal worden gestart in Noord Limburg (net over de grens met Brabant) in Oostrum, onder de rook van Venray. Daar bevindt zich het garagebedrijf van Henri Strijbosch die ons graag ontvangt en zijn showroom als startplek openstelt. Behalve door diverse klassieke Renaults en Alpines is Henri binnen onze club vooral bekend vanwege zijn grote verzameling Triumphs, die museumachtige proporties begint aan te nemen. Op die dag zal de showroom dan ook in stijl worden ingericht, zo hebben we begrepen. Uiteraard na koffie en wat lekkers gaan we dan van start. We zullen de mooie gebieden rondom Venray en Arcen gaan doorkruisen, over zowel de linker- als rechteroever van de Maas (met natuurgebied Maasduinen). In de ochtend en ook de middag zal een aantrekkelijk traject in het roadbook worden aangeboden.
 
Tussendoor willen we een smakelijke lunchstop inlassen, afhankelijk van de maatregelen die dan van toepassing zijn. Het kan ook betekenen dat we jullie een lekker lunchpakket aanreiken, wanneer er geen locaties mogen worden aangedaan. Voor de lunch kun je facultatief intekenen. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur waar we hopelijk met een drankje en hapje kunnen afsluiten.
 
Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor ons klaar en rond 10:30 uur vertrekt de eerste deelnemer. Vertrek in volgorde van binnenkomst. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij deelname aan volgende CTH bokaalritten. De kosten van deelname aan de bokaalrit bedragen € 20,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs. Niet clubleden betalen € 30,00 per equipe. Voor de facultatieve lunch inclusief één drankje vragen we € 15,00 per persoon. Wilt u liever zelf iets zoeken of gewoon lekker picknicken kan dat natuurlijk ook.
 
Inschrijven kun je via het online inschrijfformulier, klik hiervoor links

Vergeet niet het vrijwaringsformulier (download hieronder) in te vullen en ondertekend bij de start in te leveren.