Alt
Sunday, 3 October, 2021 - 09:30
Organisator: Giso van der Heide
Lokatie: Eemnes
Lokatie adres: Witte Bergen, restaurant Rijksweg 2 Eemnes (langs de A1)
Kosten leden: €20.00
Kosten niet-leden: €30.00
Per persoon per equipe: Equipe

Autumn Spirit 2021

Beste Triumph- en oldtimer liefhebbers,
 
Zoals het er nu naar uitziet kunnen we dit najaar van 2021 weer in clubverband samenkomen.  Wat hebben we het gemist, een kopje koffie met gebak, lekker rondtoeren, en de dag eindigen met een technische babbel en een bitterballetje erbij.
Meestal is het in Oktober nog aangenaam weer met prachtige herfstkleuren. Voordat de meesten van ons de auto weer in de winterstalling gaan zetten, is dit nog de ideale gelegenheid om door de prachtige regio van Utrecht te “snorren”. Bossen, heide, heuvels, middeleeuwse stadjes, rivieren ……..ja het zit er allemaal in. Schrijf U in en laten we CTH regio-midden op een mooie manier afsluiten. Wij ontvangen U graag op 3 Oktober.
 
Recreatie-klasse: Met een gedetailleerde instructie kan men gewoon heerlijk ongedwongen rijden over doorgaande wegen, dorpjes doorkruisen of gewoon stoppen bij een heerlijk restaurantje om even ongedwongen te genieten van warme chocolade en een haardvuur.
 
Tour-klasse: Men gaat de “bolletjes & pijltjes” rijden. Deze toerklasse omvat ook het verzamelen van de juiste letters/ stempels en biedt uiteraard kans op punten voor het CTH Bokaalritten-klassement.
 
Duur / lengte van de rit: de rit is zo´n 130 km lang en zal ongeveer 4 uur duren.
De rit bestaat uit twee delen, en men kan dus beslissen om weer op tijd naar huis te gaan.
 
Start locatie: Witte Bergen, restaurant Rijksweg 2 Eemnes (langs de A1), er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Aanvang: Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie en gebak, briefing om 10.15
Starttijd: Er wordt gestart vanaf 10.30
Eindtijd: De rit eindigt op een andere locatie, maar wordt pas tijdens de briefing bekend gemaakt. Afsluiting van deze rit en de prijsuitreiking zal rond 15.30 op deze eind locatie plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Nog vragen?  of nadere details:
Giso van der Heide
regio-midden@triumph.nl
06 11 69 29 53
CTH-regio midden
  
Groeten , Giso , Roel en Jan