Aanmelden als lid van Club Triumph Holland

Aanmelden als lid van Club Triumph Holland

Lidmaatschap van Club Triumph Holland staat open voor iedereen die auto’s van de merken Triumph of Standard een warm hart toedraagt. Dit geldt ook voor de zogenaamde specials van deze merken, zoals bijvoorbeeld Doretti’s, Spartans, Fairthorpes, Peerless, Warwicks en vele andere auto’s die gebaseerd zijn op Triumph of Standard techniek. Het bezit van een Triumph of Standard is niet noodzakelijk (maar wel leuk natuurlijk!).

Als lid heeft u toegang tot de (regionale) clubactiviteiten (evenementen, ritten), ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief per email, zes keer per jaar ons prachtige clubblad Triumph Tribune (op papier of digitaal), krijgt u korting bij diverse bedrijven en korting op de taxatie voor uw Triumph en heeft u toegang tot een compleet netwerk van contacten.
Om lid te worden is het niet nodig om in bezit te zijn van een Triumph.

Nieuwe en bestaande leden kunnen kiezen uit vier vormen van lidmaatschap:

    Contributie

 Classic

Alle voordelen van het CTH lidmaatschap, inclusief 6x per Triumph Tribune in de brievenbus
€ 70

 Classic Digitaal

Alle voordelen van het CTH lidmaatschap, inclusief 6x per jaar de Triumph Tribune digitaal.  € 55

 Club 33

33% korting voor leden van 33 jaar of jonger op 1 januari van het contributiejaar.
Alle voordelen van het CTH lidmaatschap, inclusief 6x per Triumph Tribune in de brievenbus
€ 47

 Club 33 Digitaal

33% korting voor leden van 33 jaar of jonger op 1 januari van het contributiejaar.
Alle voordelen van het CTH lidmaatschap, inclusief 6x per jaar de Triumph Tribune digitaal.
€ 37


Eenmalig inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 10 vanaf 01-01-2024. 
Door het afgeven van een machtiging voor het afschrijven van de contributie wordt een korting van € 2,50 verleend op de contributie.

Voor de Club 33 leden zullen de komende jaren ook extra activiteiten worden georganiseerd die deze leeftijdsgroep meer aanspreekt. Dit hoeft niet auto-gerelateerde te zijn, sociale bindingen vinden we als club minstens zo belangrijk.
Naast de bovenstaande vormen van lidmaatschap kunnen gezinsleden van CTH leden ook zelf lid worden voor € 15 per jaar. Dit geeft toegang tot evenementen en ritten, toezending van de nieuwsbrief per email en stemrecht in de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Om lid te worden vul het onderstaande formulier in. De gegevens van individuele auto’s, ten behoeve van het CTH modellenregister, zijn en blijven anoniem en de chassisnummers worden in het register onvolledig weergegeven. Uw privacy is daarom volledig gewaarborgd. Het CTH modellenregister vormt een uniek overzicht van hetgeen aan Triumph en Standard automobielen in ons land rijdt of heeft gereden en wordt beheerd door onze registersecretarissen.

Klik na invulling op “Verzenden naar Ledenadministratie”.
 

Voor de jaarlijkse, automatische contributie-inning, dit geeft een korting van € 2,50 op de contributie, graag ook het machtigingsformulier invullen: PDF iconAlgemene Machtiging Contributie 2023.pdf

Na invulling kan het (gescande) formulier per email teruggestuurd worden naar ledenadministratie@triumph.nl of per post naar het op het formulier vermelde adres. 

 

Ik geef mij op als lid van Club Triumph Holland:
 

Autogegevens
(Ik heb er geen bezwaar tegen als de registersecretaris telefonisch contact met mij opneemt)