Alt
Sunday, 21 April, 2024 - 10:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Weert
Lokatie adres: Maaseikerweg 280
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €20.00
Kosten niet-leden: €30.00
Per persoon per equipe: Equipe

8e Crocus Rally

We verrijden dit jaar voor de 8e maal in successie deze bokaalrit. Nadat we meerdere jaren vanuit Brabant zijn vertrokken hebben we ditmaal de bakens verzet naar Midden Limburg, in het oosten van onze regio. Leuk om ook daar eens de binnenwegen te kunnen opzoeken. We starten - en finishen – de bokaalrit bij Restaurant (en mini camping) De Toerist in Weert om van daaruit het gebied van ‘de Maasplassen’ te gaan doorkruisen. Het plassengebied tussen Thorn en Roermond vormt een 15 km² groot aaneengesloten recreatiegebied.

We zullen ook een stukje door België rijden - goedkoop tanken! - dus vergeet niet je groene kaart en paspoort. Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt een smakelijke maar noodzakelijke lunchstop niet vergeten, waaraan u naar keuze kunt deelnemen. De pleisterplaats houden we nog even voor ons, om niet teveel van de route te verklappen.

Bij Restaurant de Toerist aan de Maaseikerweg 280 te 6006 SH Weert staat vanaf 10:00 uur de koffie met een stuk Limburgse vlaai - ja de échte - voor u klaar en na de gezamenlijke briefing vertrekt de eerste deelnemer om 10:45 uur. Iedere equipe ontvangt een genummerd rallyschild, ook geldig eerder en verderop in het jaar bij deelname aan andere CTH bokaalritten.

Naast de gebruikelijke Tourklasse wordt de ‘Crocus Rally’ ook weer in de Recreatieklasse aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). U kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken. 

Deelname aan de bokaalrit bedraagt € 20,00 per equipe voor leden van CTH en de leden van de TR-, Stag- en Spitfire-club. Anderen betalen € 30,00 per equipe. Inschrijven kan op de website, klik daarvoor op de rode link aan de linkerzijde. Voor de facultatieve lunch inclusief drankje vragen we € 17,50 per persoon. 

Wij vragen vriendelijk aan elke deelnemer van de bokaalrit, een vrijwaring (zie bijlage) in te vullen en voorafgaand aan de rit in te leveren bij de organisatie.